Így tükrözhetjük az Android mobil képét Windows 10 eszközre

A Microsoft továbbfejlesztette a Your Phone alkalmazást, amely mostantól a korábbiaknál sokkal több mobil tükrözését támogatja.

2019. április 28. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Weboldalakat tesz elérhetetlenné a Windows 10 frissítése A saját fejlesztésű Edge és Internet Explorerben nem tekinthetők meg.

Mi történt a Windows 10 idei őszi kiadásával? Nagyon hallgat a Microsoft az 1909-es verzióról, a tesztelők már a 2020 tavaszi változatot kóstolgathatják.
Bemutatkozott a Motorola One Vision Gyári Android One, 21:9-es kijelző notch helyett kameralyukkal, Samsung rendszerchip, gyorstöltés és korrekt ár. Ez a cég új víziója.
Hiba a Windows 10 legújabb kumulatív frissítéseiben! A frissítés hatására megbolondul az Excel. A Microsoft már dolgozik a javításon.
Fejlődik, de még mindig lassú az új Android verziók térnyerése Az Android 9 Pie több mint kétszer gyorsabban terjed mint a tavaly előtt bemutatkozott Oreo, de így is alig lépte át a 10 százalékot.
Feltámad egy klasszikus Windows-szoftver, amit egykor imádtunk! A PowerToys segédprogram-csomagról van szó, amelyet a Microsoft most a Windows 10 alatt kelt új életre.

Ezekre a Huawei telefonokra érkezik meg először az új Android A kínai cég bejelentette, hogy mely készülékekre érkezik először az Android Q.
Meghajolt a Windows 10-használók akarata előtt a Microsoft Vége az erőszakos frissítések hosszan tartó korszakának.
Gesztusvezérlésre tér át az új Android Q is Számos felhasználóbarát funkcióval bővül a Google legfrissebb mobilos operációs rendszere.
Szárnyakat kap a Chrome böngésző a Windows 10-ben Besegít a Microsoft a fejlesztésben: javul a memóriahasználat.
Itt a szuperolcsó Google Pixel és az Android 10 Az új mobil 400 dollárba kerül, az Android pedig tele van mesterséges intelligenciával.
Forza Street - Esélyes, hogy jön Nintendo Switch-re is Jelenleg csak a PC-s változat érhető el, de hivatalosan bejelentették már az iOS és Android verziókat is.