Így tükrözhetjük az Android mobil képét Windows 10 eszközre

A Microsoft továbbfejlesztette a Your Phone alkalmazást, amely mostantól a korábbiaknál sokkal több mobil tükrözését támogatja.

2019. április 28. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Diszkrét üzenet a Windows 10-ben, de érdemes figyelni rá! A Microsofttól szokatlanul visszafogott figyelmeztetés a Windows Update-ben jelenik meg, és a régi Windows 10-változatok támogatásának lejártára emlékeztet.

A vállalatok túl lassan szakadnak el a Windows 7-től A Kollective felmérése szerint ugyan halad a modernebb operációs rendszerre való átállás, az nem biztos, hogy mindenki befejezi időre.
A Microsoft megszabadít bennünket egy hatalmas kolonctól Nemsokára teljesen jelszómentes lesz a Windows 10.
Rejtett adatszolgáltatást indít a Windows-frissítés! A Windows 7 legújabb biztonsági frissítésében telemetrikus elemeket is eldugott a Microsoft.
Jó hírek a PC-piacról Váratlanul közel 5 százalékkal nőttek a darabszám szerinti PC-eladások a második negyedévben a Windows 7-ről való áttérésnek és az Intel-processzorok nagyobb számának köszönhetően.
Game over: féltucatnyi játékot tesz elérhetetlenné a Microsoft Game over, pontosabban "internet games over": a Microsoft letiltja játékait a Windows ME-t, Windows XP-t és Windows 7-et futtató gépekről.

Microsoft: Súlyos hiba lépett fel a Windows 10-ben Ötvenmillió ember lehet érintett.
Ezeket a Huawei mobilokat frissítik júliusban Az Android Pie alapjaira épülő EMUI 9.1 operációs rendszer érkezik.
Meglepte egy aprósággal a Microsoft a Stranger Things rajongóit Nem új Windows-verziót készített, egész másról szól a Microsoft különös akciója, amelybe akkor kezdtek bele, mielőtt a Netflix egyik népszerű sorozatának új évada adásba került.
A Huawei alapítója az Android-rivális HongMeng rendszerről A sikerhez szükség lesz egy jó alkalmazás ökoszisztémára, amelynek felépítése éveket vesz igénybe.
Akik legjobban imádják a Windows 10-et A PC-s játékosok körében elsöprő a rendszer népszerűsége: a Steam játékplatformon a részaránya már elérte a 70 százalékot!
Ha Windows-t használ, ez a vírus könnyen leszedheti a pénzét Új titkosító zsarolóvírust azonosítottak a Kaspersky szakemberei. A Sodin névre keresztelt kártevő egy közelmúltban felfedezett nulladik-napi Windows-sérülékenység kiaknázásával szerez magas szintű jo...