Emlékszel a Vad angyalra? A 41 éves Natalia Oreiro még mindig bombázó

Natalia Oreiro még mindig nagy sztár Dél-Amerikában.

2019. április 28. 19:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Zuhannak a Peugeot és a Citroen eladásai Európában továbbra is erős a PSA Csoport, a vállalat egy csökkenő piacon növelte piaci részesedését, Kínában és Dél-Amerikában viszont összeestek az eladások az idei első félévben. A...

Friss hírek
Őszinte vallomással állt társai elé Aurelio A párbaj résztvevői lélekben próbáltak felkészülni arra, ami rájuk vár az összecsapáson. Aurelio el is érzékenyült, mikor búcsút vett a többiektől.
Weisz Fanni sírva nézte végig férje lángolását A modellen már a begyújtás előtt eluralkodott a félelem, képtelen volt tartani magát, végigzokogta a játékot.
Könnyekben tört ki Csórics Balázs és kedvese, Adri A Futótűz kemény döntés elé állította a versenyzőket. A színművész és szerelme nehezen hozta meg a döntést, hogy ki legyen a gyújtó és ki a felgyújtott.
A legbátrabb páros - 2019.07.15.  Minden hétköznap este 22.00-kor jönnek a sztárpárok A legbátrabb párosban!
Van még remény? Ő mentheti meg Bradley Cooper és Irina Shayk kapcsolatát Erre senki sem számított.
Anya, lánya, unokája - július 21., vasárnap, 21.00 Ajánló - Szereplők: Jane Fonda, Felicity Huffman, Lindsay Lohan, Dermot Mulroney, Cary Elwes, Hector Elizondo, Garrett Hedlund

Majdnem ötvenmillióan maradtak áram nélkül Dél-Amerikában - videó Nem tudják, mi okozta az áramkimaradást.

Top hírek:
Rémes sztorik - I. évad 4. rész A rémkecske
Rövid frizurát vágattak, teljesen átalakultak: előtte-utána képeken a változás Fotókon mutatták meg a nők a látványos átalakulást: hosszú hajból rövidebbet vágattak, és sokkal szexibbek lettek.
Ő volt a Rendőrakadémia főszereplője - Fel sem ismerni a 60 éves színészt Friss fotón mutatjuk a Rendőrakadémia Carey Mahoney-ját.
Cseke Katinka szuper dögös friss fotóján - Rá sem ismerni a fogyása után Cseke Katinka fogyása után dögös szetteket is fel mer húzni.
Hacacáré - 27. rész Fokozzuk a hangulatot, mert a szórakoztatás nem áll le. Népszerű és már elfeledett dallamokkal és slágerekkel is gazdagított zenés hacacáré a Zenebutik...
Itt éltek Újlipótvárosban a besúgók és a megfigyeltek egymás szomszédságában: ma is megnézheted A besúgók újlipótvárosi lakásait ma is érdekes meglátogatni. Aczél György lakása is köztük van.