Hír: Az szja harmadik 1%-a legyen a szakszervezeteké!

Korózs Lajos, az MSZP és Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa egy olyan törvényjavaslat támogatásához kéri a többi párt támogatását, hogy a személyi jövedelemadó harmadik 1%-át a szakszervezeteknek juttathassák az állampolgárok mondta el a két politikus kedden sajtótájékoztatón.

2019. április 30. 22:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hír: Az MSZP európai szinten is megerősíti szövetségét a Párbeszéddel Az Európai Parlamentben is folytatja a közös munkát a piros-zöld szövetség a magyar emberek érdeke és a zöld ügyek képviseltében - közölte Ujhelyi István. Jávor Benedek a klímaváltozás mellett levegő...

Hír: Ujhelyi: meglepő eredmény születhet május 26-án Ha minden ellenzéki szavazó elmegy, aki egy évvel ezelőtt megtette, fej-fej melleti eredmény születhet a kormányoldal és az Európa-párti erők között - jelentette ki Ujhelyi István albertirsai fórumá...
Kisokosban tesznek rendet a MSZP-s aktivista és a közteres dulakodása után Figyelmeztetnek: semmilyen körülmények között ne rángassunk hatósági/hivatalos személyt, mert reggel senki nem azzal a "reménnyel" indul el otthonról, hogy "hivatalos személy elleni erőszak" bűncsele...
MSZP-Párbeszéd: európai egységes minimálbér kell az egészségügyben is Az MSZP-Párbeszéd hétfőn kezdeményezi az ápolók azonnali 50 százalékos béremelését.
Hír: Nem kívülről kell várni a megoldást: a magyar választókon múlik! Nem az Európai Bizottságtól vagy amerikai szenátorok kritikájától kell várni a megoldást: a magyar választók tehetnek azért, hogy változtassunk a sorsunkon mondta Tóth Bertalan, az MSZP elnöke szomb...
Feljelentést tett az MSZP az óbudai dulakodás miatt A párt szerint a közterület-felügyelő ütötte meg 71 éves aktivistájukat.

Európáért tartott fáklyás felvonulást az MSZP-Párbeszéd A résztvevők piros luftballonokkal és fáklyákkal a kezükben a Szent Gellért térről a Fővám térre vonultak.
Jogértelmezési vitába keveredett az MSZP elnöke az NVI-vel Tóth Bertalan szerint elég 149 ezer forint a választókerületi névjegyzékekért. Az NVI ennek a 21-szeresét kéri.
Egymás ellen is küzdenek kampányvideóikkal az ellenzéki pártok Szétszedi az MSZP-t a többi ellenzéki párt egy elemző szerint.
Nem csak Orbán, az MSZP is osztrák kapcsolatokat épített ma Így akarták megmutatni, hogy Európa két lehetséges út közül választhat, az egyik Orbáné, a másik a szociáldemokratáké.
Az MSZP botránypolitizálással próbál láthatóvá válni Fricz Tamás politológus szerint showműsorok gyártásával próbálnak folyamatosan jelen lenni a közéletben, mint például, amikor bementek a közmédia épületébe, akadályozták az ott dolgozók munkavégzését,...
A Fidesz szerint Karácsony legfeljebb tanulni mehetne a többi városvezetőhöz, de kampányolni nem A kormánypárt szerint az MSZP és a Párbeszéd közös főpolgármesterjelöltje kampánya részeként kerületjárásba kezdett.