Budapestre jönne a Formula-E

Egy kis ízelítőt már kaptunk is belőle a Nagy Futamon.

2019. május 1. 18:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pestre hozná a Formula-E-t Jean Todt Az FIA-elnök szívesen látná a villany-F1-et a főváros utcáin.

Hazánk folytatni akarja a Forma-1-es részvételt A magyar kormány szándéka, hogy a versenysport területén erősítse részvételét, meg kívánja hosszabbítani a Forma-1 lejáró licencét, és lehetőséget lát arra, hogy helyet adjon az újgenerációs, Form...
Formula-E: Di Grassi nyerte a Berlin ePrix-t A brazil pilóta lett a 2018/19-es Formula-E szezon második duplázója: a sorozat tavalyelőtti bajnoka Mexikóváros után állhatott ismét a dobogó legfelső fokára Berlinben.

Ne maradj le semmiről a Monacói Nagydíjon! Szokás szerint már csütörtökön megkezdődik az F1-es program Monacóban, de lesz Formula-E, WRX és ezen a hétvégén rendezik az idei Indy500-at is. Mutatjuk a programot.
Szivarozva meséli el a Formula-E vezetője, hogyan hozta létre a környezetvédő sorozatot Parc Fermé: Szivarozva meséli el a Formula-E vezetője, hogyan hozta létre a környezetvédő sorozatot
Majdnem elveszett Massa dobogós helye Először állhatott dobogóra a Formula-E-ben Felipe Massa, de nagyon kevésen múlott, hogy elveszítse megérdemelt harmadik helyezését, az akkumulátor ugyanis a cél előtt teljesen lemerült.