Nagyon máshonnan lőtte Messi a Pool elleni szabadrúgást, mint ahonnan járt

A BL-elődöntő nagy rejtélye: hová tűnt több méter a Barca pályájából Messi csodagólja előtt?

2019. május 2. 21:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kitalálja, ki volt a leggyorsabb focista a legutóbbi BL-idényben? Annyit segítünk: nem, nem Cristiano Ronaldo és még csak nem is Messi.

Messi megint megpróbálja, talán utoljára 32 éves lesz az argentin zseni, aki szeretne végre nyerni valamit a válogatottal. Kezdődik a Copa America, amelyet most az ősi rivális rendez, és amikor a brazilok rendeztek, mind a négyszer nyertek. ...
Brazíliában nyerné meg első Copa-América aranyát Lionel Messi Az elmúlt két döntőt Argentína és Chile játszotta, idén is ez lesz?
Zlatan újabb rekordot döntött A Los Angeles Galaxy csatára lett az MLS legtöbbet kereső játékosa, de tizedannyit sem kap, mint Messi.
Ebben is Messi volt a legjobb az elmúlt egy évben Legnagyobb riválisa és barátja is szorosan a nyomában.
Megvan Messi első nemzetközi kupasikere az argentin válogatottal Így vált a futballtörténelem részévé Nicaragua 5-1-es legyőzése.

Rákos édesapja nyakában sírt a Pool-futballista Jordan Henderson elárulta, miért hatódott meg annyira a meccs után.
Bajnokok Ligája döntő: Végre nyer valamit Klopp? 2008 után ismét két angol együttes mérkőzik a BL-trófeáért. A Tottenham még soha nem nyert BL-t, a Pool már ötször, de egyik csapat menedzsere sem emelhette még magasba a kupát.
A Valencia legyőzte a Barcelonát a spanyol kupa döntőjében A Valencia legyőzte a Barcelonát a spanyol kupa döntőjében hir spanyol spanyol kupa Barcelona Valencia panucci szo, 05/25/2019 - 23:56 ...
Messi-Dybala-Agüeró az új csatársor Sergio Agüeró remeklésére meghívóval reagált az argentin szövetségi kapitány.
Vidal Messi legjobb segítője Vidal Messi legjobb segítője hir spanyol Barcelona Vidal Messi panucci k, 05/21/2019 - 15:21 Arturo Vidal beilleszkedett a B...
A Liverpool megszerezné a Barca jövőjét A nyár egyik legnagyobb üzlete lehet.