Processzorháború a nyolcadik Lexicon szakmai napon

Az Intel és az AMD küzdelme mellett egyéb érdekességek is voltak.

2019. május 3. 20:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az új, LGA1200-as foglalatba érkezik a Comet Lake-S Az Intel a következő év elején mutatja be az új asztali platformját.

Nem tudta megverni a Ryzen 7 3800X-et a Core i9-9900KS A többmagos Geekbench-tesztek során az AMD processzora maga mögé utasította az Intel Core i9-9900KS-t.
Biztonsági rést találtak az Intel SSD-kben Az adatközpontokba szánt SSD-k mellett Intel szoftverben is találtak hibákat.
Jó hírek a PC-piacról Váratlanul közel 5 százalékkal nőttek a darabszám szerinti PC-eladások a második negyedévben a Windows 7-ről való áttérésnek és az Intel-processzorok nagyobb számának köszönhetően.
Kiszivárgott az Intel közelgő Comet Lake processzorcsaládja A kínálat alját egy 4-magos, 129 dolláros CPU jelentheti majd az új szériában.
Egyesíti az EMIB és a Foveros előnyeit az Intel A Co-EMIB, illetve az ODI lehet a vállalat belépője a nagy teljesítményű chiplet dizájnok világába.

A tesztek döntő többségében az Intel előtt az új Ryzen Tegnap piacra kerültek a harmadik generációs asztali Ryzen sorozat első tagjai. Az AMD korábbi ígéretének megfelelően első körben egy tizenkétmagos, illetve két-két nyolc- és hatmagos processzor jelen...
Különböző chipekre épülhetnek az új Surface készülékek A Microsoft várhatóan októberben mutatja be az új modelleket, amelyekbe az AMD, az Intel és az ARM processzoraira kerülnek majd.
Az Intel kínai részlege árulkodik az érkező grafikus vezérlőikről Ráadásul teszik ezt a hivatalos Weibo csatornájukon, bár annyira sok részletet azért nem osztottak meg.
Intel: jön fel az AMD, de mi vagyunk a jobbak Érdekes, az AMD fellendülését is taglaló cikket osztott meg belső hálózatán az Intel. A Circuit News című, a vállalat alkalmazottainak szóló magazin elemzése elismerően beszél a konkurens chiptervező ...
Beérte az Intel Core i5-7400-at egy kínai processzorgyártó A Zhaoxin 8-magos KX-6000 processzora már van olyan jó, mint egy Intel Core i5-7400.
Csökkenti a processzorai árát az Intel Az Intel a Ryzen 3000 széria jelentette fenyegetés miatt elérkezettnek látja az időt arra, hogy csökkentse a processzorainak a vételárait.