Muzeális értékű Apple-videó került elő, ezt önnek is látnia kell

Már évekkel korábban is voltak merész ötletei az Apple-nek. Egy most napvilágra került felvétel olyan fejlesztéseket mutat, amelyekről sokan talán nem is gondolnák, hogy az ő fejükből pattantak ki.

2019. május 6. 17:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Feszült jövő elé néznek az Apple eszközökre fejlesztők Az Apple még több saját szolgáltatást és appot akar, természetesen ezek lesznek előtérben az App Store-ban - feszült helyzetet szülhet ez az Apple és a külsős fejlesztők között.

iPhone-ból iPad: tetszene, ha ilyen lenne az összehajtható Apple-telefon? A koncepcióképek, koncepcióvideók készítőinek mindig könnyebb a dolguk, mint a mérnököknek, hiszen technológiai korlátok nélkül engedhetik szabadon a fantáziájukat. Ilyen könnyű helyzetben volt a Con...
Így nézhetnek ki a következő Apple iPhone-ok A sok szivárgásnak hála körvonalazódott, hogy milyen lesz az iPhone XI, az iPhone XI Max és az iPhone XIR(?).
Rákapcsolt a terjeszkedésre az Apple Pay Néhány héten, de legfeljebb pár hónapon belül összesen további 9 európai ország csatlakozhat az Apple Pay fizetési szolgáltatáshoz. A hivatalos megerősítést egyelőre csak részben nyert listán állítóla...
Hamarosan Magyarországon is elindulhat az Apple Pay A cég 2014-ben mutatta be a digitális pénztárcát, ami állítólag nálunk napokon belül debütál.
Most 20 ezer dollárt ér egy bontatlan csomagolású, régi iPod 20 ezer dollárért, azaz majdnem hatmillió forintért lehet vásárolni az eBay-ről egy bontatlan csomagolású régi iPodot, amivel az Apple világuralma elkezdődött. Emlékezetes, hogy 2001-ben Steve Jobs...

Kamuzik az Apple? Rövidebb üzemidőt mértek az iPhone-oknál, mint amit a gyártó állít Okostelefonok akkumulátoros üzemidejét vizsgálta egy tesztlabor, és kiderült, hogy vannak gyártók, akik mondjuk így túlbecsülik akkumulátoraik képességeit.
11 év után új iPhone-játékot adott ki az Apple, nem is akárkiről szól A világ harmadik leggazdagabb embere, Warren Buffett egykor újságkihordással kereste a kenyerét. Erről, pontosabban róla csinált most egy új játékot az Apple.
Saját appokkal erősít az Apple Sok újdonság érkezik az iPhone-okra és az iPadekre, júniusban derül ki, pontosan mikor.
Ezért fizet 8 500 000 000 forintnyit havonta az Apple az Amazonnak Rengeteg pénzt költ el az Apple havonta a konkurensének mondható Amazon felhőszolgáltatására. A cél, hogy elégedettek legyenek a felhasználók.
Megelőzte az Apple-t, így már a Huawei a mobilpiac második legnagyobbja Már a Samsung nyakában liheg a kínai cég.
Tovább zuhan az iPhone-ok eladása Ahogy arra már az előző negyedéves pénzügyi jelentés alapján számítani lehetett, az idei év első három hónapjában is folytatódott az iPhone-ok eladásainak, illetve ezzel együtt az Apple teljes forgalm...