Bayer Zsolttal lép fel egy migránsozó kampányeseményen a szegedi egyetem rektora

Az a Rovó László, aki közleményben hívta fel az egyetem oktatóit, hogy "tartózkodjanak a politikai megnyilvánulásoktól".

2019. május 7. 12:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Világrekordot döntött több száz búvár vízalatti szemétszedésben
Tettestársa is lehetett a CDU-s politikus gyilkosának Két autót láttak a háza előtt a gyilkosság estéjén.
Berlin 5 évre befagyasztja az albérletek árát
Motoron érkező fegyveresek öltek meg több mint 40 embert Maliban A mintegy száz fegyveres egymás után két településen nyitott tüzet a helyiekre.
Halálra gázoltak egy férfit az M0 leállósávjában Érdnél Belerohantak a középső sávban álló teherautóba, amely kisodródva elütötte a férfit.
Csődközelben az osztrák hadsereg Starlinger szerint az osztrák hadsereg messze van attól, hogy teljesíteni tudja az alkotmányban rögzített feladatait

Top hírek:
Bullshit a Hír Tv műsorába a halottgyalázás belefér, a tények már nem Június 2-án meggyilkoltak egy kereszténydemokrata német tartományi politikust, amely egész Európában politikummá vált. Az eset azt is mutatja, milyen ízléssel, tudással és hátsó szándékkal nyilatkoznak a magyar kormány kedvenc terrorszakértői.
Hableány: volt bárki a Viking kormányánál a tragédia pillanatában? Az egyik áldozat hozzátartozójának ügyvédje szerint a Viking ukrán kapitánya pezsgőt ihatott a katasztrófa előtt.
Liam Gallagher már megint a tesóját oltogatja, Noel meg Észak-Koreába küldené a brexit miatt panaszkodókat
Megkezdhetik az illegális migránsok kitoloncolását az amerikai hatóságok Erről írt Trump elnök Twitter-bejegyzésében.
Sarka Kata testhezálló szerelésben - Szülés utáni alakját agyondicsérik Sarka Kata edzőtermi fotóján remek formában van.
Magyarország biztonsági helyzete stabil a honvédelmi miniszter szerint Megújul a Magyar Honvédség.