A magyar katolikus egyház tárt karokkal fogadja az Afrikából érkező papokat

Egymás után érkeznek Magyarországra a katolikus papok Nigériából, Kenyából, Kongóból a missziós területté vált Magyarországra, ahol nincs elég pap. Ráadásul a "kereszténység" sokak számára csak kulturális hagyomány, vagy, ami ennél is rosszabb, politikai jelszó csupán - írja az e heti HVG.

2019. május 9. 12:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csaknem kétszáz embert mentettek meg a Földközi-tengeren szombaton Január óta tizenegyezer migráns jutott el Afrikából Spanyolországba, 203 életét vesztette a tengeren.

Tűző napon szeret az ólomvirág A Dél-Afrikából származó ólomvirág kecses formájú, szép füzérvirágzatú növény. Égszínkék virágait júniustól októberig megcsodálhatjuk. 
Hőhullám közelít Európa felé Afrikából Főleg Nyugat-Európában lesz jellemző a 40 fokos hőség, de nálunk is többnapos hőhullám lesz.
A baloldalt csak a profit érdekli A Fidesz-KDNP arra kéri a kormányt, hogy tiltsa be a külföldi szennyvíziszap behozatalát az országba és vizsgálja meg, hogy abban milyen baloldali üzleti körök érdekeltek. Ezek ugyanis kiskapukat kiha...
Magyarországra jönnek a világ legjobb úszói 2027-ben Elnyertük a vizes világbajnokság rendezési jogát.
30 európai piacon indítja el új pénzátutalási szolgáltatását a Paypal A PayPal kedden 32 európai országban, többek között az Egyesült Királyságban, Németországban és Franciaországban is elindította nemzetközi pénzátutalási megoldását, a Xoomot. A szolgáltatás lehetővé t...

Hazahozták a bérgyilkost A legnagyobb biztonsági intézkedések mellett terrorelhárítók hozták Magyarországra a rettegett bérgyilkost, D. Csabát. A férfit Prágában fogták el és Magyarországnak adták ki annak ellenére, hogy Szer...
Gyilkossággal gyanúsított magyar férfit szállítottak haza Két gyilkossággal is gyanúsítják azt a férfit, akit csütörtökön szállítottak Magyarországra közölte a rendőrség a honlapján.
Már Washingtonban is elismerik: a bajba jutott keresztények mindig számíthatnak Magyarországra Azbej Tristan megerősítette a magyar kormány üldözött keresztények melletti kiállását Washingtonban.
Diaszpórából érkezett magyar fiatalok táboroznak Sátoraljaújhelyen A diaszpóraprogram keretében ezer fiatal érkezik Magyarországra évente.
OTP: Év végére kiderül, hogy a 2027-ig tartó időszakban hazánk milyen mértékben részesül az uniós kalapból Az elmúlt években jó gyakorlat alakult ki, a Magyarországra érkező mintegy 12 ezer milliárd forintot sikerült megsokszorozni. Az OTP Bank Nyrt. a vállalati szektorban elsősorban a GINOP projektjein k...
Románia felől akartak Magyarországra csempészni migránsokat A 18 embernél semmilyen okmány nem volt, egy teherautóban bújtak meg.