A magyar katolikus egyház tárt karokkal fogadja az Afrikából érkező papokat

Egymás után érkeznek Magyarországra a katolikus papok Nigériából, Kenyából, Kongóból a missziós területté vált Magyarországra, ahol nincs elég pap. Ráadásul a "kereszténység" sokak számára csak kulturális hagyomány, vagy, ami ennél is rosszabb, politikai jelszó csupán - írja az e heti HVG.

2019. május 9. 12:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Európa az önfeladással romokba dől Törökországban 4 millióan várnak arra, hogy amint lehetőségük nyílik rá, elinduljanak Európa irányába. Afrikából a következő években nagyjából 60 millióan indulnának el Európa felé. Európa a világ e...

Szép, de drága az afrikai krumpli Hiába keressük, nem találunk az üzletekben és a piacokon mostanság magyar krumplit. Amit árulnak, az többnyire Afrikából érkezik.
Fideszes migránsválság Afrikából jönnének a milliók A Fidesz EP kampánya számára kedvezőtlen hír, hogy esélye sincsen a 2015-öshöz hasonló válsághelyzet megismétlődésének a közeljövőben a Balkánon. Mindezzel együtt a Világbank előrejelzése szerint 205...
Milliárdokat nyer Budapest a futóversenyekkel Négymilliárd forintnál is többet költöttek azok a versenyzők, akik Magyarországra jöttek futni.
Magyarországra jön Gábor Zsazsa özvegye A herceg azért látogat Budapestre, hogy felesége egyik legfontosabb kívánságát teljesítse.
Podcast: Megjött a fizetős YouTube Magyarországra, izgalmas fejlesztést villantott a Nike Az Őrültech eheti adásából sem hiányzohatnak azok a hírek, amikről a legtöbbet beszéltünk az elmúlt napokban.

Hír: Timmermans: Európa Magyarországra figyel Az európai szocialisták csúcsjelöltje ígéretet tett, nem fogják hagyni ,hogy Orbán elvegye a magyarok szabadságát, tovább rombolja a jogállamot, kiemelje Magyarországot Európa szívéből, ahova tartozi...
Milliárdokat kereshetnek ketten Budapest szennyvíziszapjából Lehet, hogy büdös, de nagyon jó biznisz, nem csoda, hogy külföldről is hozzák be Magyarországra.
Novák Katalin: A kormány célja esélyt adni a fiataloknak Olyan Magyarországra van szükség, ahol a fiatalok is jól érzik magukat, látják saját esélyeiket és jövőjüket – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért f...
Újabb világméretű eseményt hoznának Magyarországra Világbajnokság házigazdája lehetünk 2022-ben.
Megérkezett a fizetős Youtube Magyarországra Persze csak akkor kell fizetnünk, ha meg akarjuk úszni reklámok nélkül, vagy zenei appként akarjuk használni. De jó lesz ez a zenészeknek is? (Spoiler: igen.)
Bepörögnek tőle a gyerekek: veszélyes cukorka került a magyar boltokba A lengyel édességből Magyarországra is jutott. Hiperkativitást és allegiás reakciókat válthat ki a gyerekeknél.