Romániában tökélyre fejlesztették a kábelletekerési munkálatokat

2019. május 9. 17:29

A cikk folytatása...Friss hírek
A Dóra és az elveszett Aranyváros sztárpalántája lehet a tinik új bálványa Isabela Moner megkapta a kiugrási lehetőséget, a kritikusok szerint pedig nagy jövő áll előtte.
Az éjszakai csípőfájdalom okai Az állandó csípőfájdalom nem csak napközben okoz gondot, sőt: bizonyos betegségek esetén éjszaka erősödnek fel a panaszok, ami a beteg pihenését is ellehetetleníti. Milyen problémák lehetnek ezek, és hogyan kezelhetőek? ...
Kálmán Olga hírportált és rádiót indítana Budapesten Azt sem zárja ki, hogy egy nyomtatott lapot is tudna finanszírozni a főváros, hogy ellensúlyozza a fideszes média túlsúlyát.
Az ország, ami a Föld mind a négy féltekéjére benyúlik Az Egyenlítőtől északra is van és délre is, a nullás hosszúsági körtől keletre, és nyugatra is. És még csak nem is ez az egyetlen különlegessége 33 korallszigetből álló országnak.
A nyári műtétek kockázatai A szakemberek többsége úgy véli, hogy egyes sebészeti beavatkozásokat a kellemesebb felépülés érdekében javasolt az őszi, téli hónapokra halasztani. De vajon miért? ...
Ezért lesz hányingerünk az autóban Szörnyen kellemetlen úgy utazni, hogy tudjuk, bármikor ránk törhet a rosszullét. Hiába készülünk nejlonzacskókkal, hiába állítjuk meg a kocsit vagy a buszt rövid időre, stresszesen telnek az órák nemcsak számunkra, hanem az utastársaink számára is,... ...

Top hírek:
Luxemburgba vagy Máltára megy a Fradi, ha továbbjut a BL-ben, Debrecen-Roma lehet az EL-ben Kihúzták a futball-BL második selejtezőkörének lehetséges párosításait. Kedvezőnek tűnik a Fradi számára.
Másodfokú figyelmeztetést adtak ki felhőszakadás miatt több megyére Többfelé várható zivatar, felhőszakadás, esetenként szélrohamok.
Ki nem találod, mi volt Majka foglalkozása, mielőtt híres lett - Az esti műsorban vallotta be Majka a Bezár a bazár! forgatásán mondta el, mivel foglalkozott, mielőtt befutott volna.
Ferihegy nem tudott gépeket fogadni és indítani Bécsbe és Pozsonyba terelték az érkező repülőket.
A Suzuki szerint ők hőségriadóban is egészséges munkakörnyezetet biztosítanak a dolgozóiknak Egy MSZP-s képviselő korábban az esztergomi autógyár kerítéséhez láncolta magát, a dolgozóknak egészségesebb munkakörülményeket követelve.
Lezárták a ferihegyi repteret, nem tudtak leszállni a gépek Rendkívüli javítási munkákat végeztek az 1-es futópályán.