Predator: Hunting Grounds - emberek a ragadozó ellen

Az Illfonic egy Predator játékot készít, ami akár még jó is lehet.

2019. május 10. 0:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

"Igazi" G-Sync a "FreeSync" G-Sync ellen Acer monitorok a ringben! Egy Nitro XV273K és egy Predator XB273K monitor járt nálunk.

Acer blog: Predator Triton 900, a méltó utód Pár napig nálunk vendégeskedett az Acer csúcskategóriás gamer notebookja, a hatalmas Predator Triton 900.

Friss hírek
A chipgyártók sem szállítanak a Huaweinek A Qualcomm, az Intel, a Broadcom és az Infineon is felfüggesztette a Huawei felé a teljesítéseket.
Júniusban kerülhet piacra a Galaxy Fold Dél-koreai hírek szerint pár héten belül már megjelenhet a Samsung hányattatott sorsú hajlítható kijelzős mobilja.
Hamarosan beköszönt az AMOLED-kijelzők utódja A következő 5 évben legalább 100 százalékkal nő majd a sokoldalú miniLED-ek és microLED-ek piaca.
Crackdown 3 - máris kihalt a multiplayer A Kotaku friss beszámolója szerint alaposan megsínylette a több éves csúszást a Crackdown 3. A rajongók totális érdektelensége ugyanis oda vezetett, hogy három hónappal a premier után már konganak az ürességtől a szerverek.
Akkumulátorra hízik a Meizu 16Xs Egyre több készüléket számlál a Meizu 16-os szériája, lassan érkezik a Meizu 16Xs is.
2019 - Íme a 21. héten megjelenő játékok listája Az elkövetkező napokban néhány kisebb alkotás premierje várható, többek között megjelenik a Total War: Three Kingdoms.

Gyors, DDR4-es memóriacsomagokkal dupláz a HyperX A Predator termékcsaládba tartozó megoldások a klasszikus vonalat képviselik: RGB nincs, de tempó az van.
Valamit ma bejelent a Capcom A Capcom a Twitter- és a Facebook-oldalán is beharangozta, hogy ma délután leleplez valamit. Az első sejtések szerint valamilyen retrógyűjteményről lehet szó, amiben benne lehet az Alien vs. Predator,...

Top hírek:
Megint baj van az Intel processzorokkal Alig hevertük ki a Meltdown és Spectre támadásokat, most itt az újabb fenyegetés.
E3 2019: Két új játékkal készül a THQ Nordic Már biztos, hogy legalább két új játék bejelentésével készül az idei E3-ra a THQ Nordic. A hírek szerint nem teljesen új címekről lesz szó, hanem egy régebbi játék remake-jéről és egy korábbi franchise folytatásáról.
Switches portok és stratégiai játékok uralják május második felét A hónap hátralévő részében sem fogunk unatkozni.
E3: 2019 - A THQ Nordic két ismert sorozat folytatását jelenti be Az idei expó minden bizonnyal érdekes lesz, hiszen régi szériák folytatásainak leleplezésére számíthatunk.
A Minecraft lehet minden idők legnépszerűbb játéka Nehéz megbecsülni, hogy pontosan mennyi példányt adtak el a Tetrisből, de sokan 170 millióra saccolják a számot. Ha ez igaz, akkor a Minecraft a maga 176 milliójával minden idők legkapósabb játéka lehet.
A legjobb mobiljátékok a héten Megjelent a díjnyertes The Gardens Between iOS-re, és világszerte elérhetővé vált a Durango.