Helikopteres cigicsempész zuhant le Romániában

Semmi jelölés nem volt a gépen, hetek után találta meg egy juhász.

2019. május 10. 14:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szétmarcangolta a lábát egy közel kétméteres medve, de túlélte, mert arcon ütötte Romániában történt az eset.

Minden második nap átadnak egy ortodox templomot Romániában Lehetetlen helyekre épülnek templomok, amelyekbe aztán senki sem jár. Több mint száz éve tart az ortodoxia látványos térfoglalása, időnként parodisztikus megoldásokkal.
Kisebb botrány alakult ki Reisz Gábor filmje vetítésén Romániában Azon tört ki a vita, milyen nyelven is folyjon a beszélgetés.
Rengeteg pénz vár a magyar cégekre - Prédákra vadásznak a befektetők A magyar kockázatitőke-piac az egyik legfejlettebb a közép-kelet-európai régióban, mégis sokkal kevesebb itt a magántőke és tranzakciós lehetőség, mint például Romániában vagy Csehországban. A...
Tízezres hadgyakorlat kezdődött Romániában Nagy hasznát fogják venni, ha ennek a térségnek a megvédésére kényszerülnek.
Extra évad európai választás után: a Trónok harca Romániában folytatódik Bekövetkezett, amire senki nem számított: élőben közvetítette a tévé, ahogyan Románia nagyhatalmú politikusát, Liviu Dragneát börtönbe viszik a rendőrök.

Több mint százezer hívő várta Ferenc pápát A többségében ortodox vallású Romániában éppen húsz évvel ezelőtt járt először a katolikus egyház vezetője, méghozzá II. János Pál pápa. Ferenc pápa viszont az első, aki Erdélybe is ellátogatott.
Élőben közvetített koncertfolyammal emlékeznek Haydn halálának évfordulójára Előadásokat tartanak Olaszországban, Angliában, Spanyolországban, Romániában és Magyarországon.
A szociáldemokraták folytatnák a kormányzást Romániában A szociáldemokrata párt vezetőjét hétfőn korrupcióért bebörtönözték.
Közös házelnök-jelöltet állít Romániában az EP-választást megnyerő jobbközép ellenzék Az ellenzéki pártok bizalmatlansági indítvánnyal buktatnák meg a kormányt.
Romániában sikerült, Szlovákiában nem sikerült magyar képviselőt juttatni az EP-be A RMDSZ megugrotta a küszöböt, felvidéken viszont az MKP és a Most-Híd sem szerzett mandátumot.
Romániában rekordmagas részvételt regisztráltak Romániában népszavazást is tartottak.