10 napig ingyenes PS4-en a Monster Hunter: World

Mindig is érdekelt a Capcom szörnyvadászos játéka, de próbaverzió nélkül nem akartál belevágni az ára miatt? Nos, jó hírünk van, ugyanis 10 napon át teljesen ingyen játszható PlayStation 4-en a Monster Hunter: World.

2019. május 12. 8:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újabb előzetest kapott a Monster Hunter World Iceborn A kiegészítő premierje már nincs messze, a megjelenés szeptember 6-án várható Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Fejlesztői naplón a Monster Hunter World: Iceborne Sőt, a 20 perces, virtuális termálfürdőzés mellé még egy új trailer is érkezett, melyben bemutatkozik Glavenus, illetve a vadonatúj selianai bázis a hangulatos, viszont meglehetősen fagyos Hoarfrost R...
Monster Hunter: World - egy újdonságot mindenki megkap Apró változásról van szó, de nagyban megkönnyítheti a játékosok életét, és még csak nem is lesz szükség az Iceborne kiegészítőre.
Kiszivárgott a Monster Hunter film első előzetese A kamerás felvétel a Shanghai International Film Festival eseményén lett rögzítve.
Monster Hunter World: Iceborne - jön a PS4-es béta Jó hírünk van a PlayStation 4-tulajdonosok számára! A hónap vége előtt több lehetőségük is lesz majd ellátogatni a Monster Hunter World legújabb kiegészítőjének fagyos világába egy PlayStation-exkluzí...
Negyedórányi bemutatót kapott a Monster Hunter World: Iceborne Az ősszel érkező kiegészítőben egy teljesen új történeti szálat is kapnak a vásárlók.

Borderlands: Game of the Year Edition - Ingyen játszható a hétvégén (PC, XO) Az akció kizárólag a PC-s és Xbox One felhasználókat érinti, a PlayStation 4 tulajok ezúttal kimaradnak a mókából.
Az új PlayStation VR elvileg vezeték nélküli lesz és 250 dollárba kerül majd Ha hihetünk a pletykáknak, akkor tényleg nagyot fog előrelépni a következő PSVR.
Holnap érkezik a Blood & Truth demója Ha van otthon PlayStation VR-od, de még nem próbáltad a remek fogadtatásban részesült Blood & Truth-t, itt az alkalom, hogy pótold a lemaradásod: holnap letölthetővé válik a játék demója.
PC-re költözik a Tetris Effect Hamarosan PC-n is játszhatóvá válik az eredetileg PlayStation 4-re bemutatott Tetris Effect. A nagyszerű VR-kompatibilis játékot kizárólag az Epic Games Store-on keresztül szerezhetjük majd be.
Úgy fest, hogy kiszivárogtak a PlayStation Plus augusztusi ingyen játékai Ha hihetünk a szivárgásnak, akkor két egészen friss játékot kapnak a PS Plus előfizetők.
Még ebben a hónapban PC-re költözik a Vane Egy ideje már tudjuk, az eredetileg PlayStation 4-en napvilágot látott Vane PC-n is tiszteletét teszi, most viszont megkaptuk a napra pontos megjelenési dátumot hozzá. Egy új trailert is tudunk mutatn...