10 napig ingyenes PS4-en a Monster Hunter: World

Mindig is érdekelt a Capcom szörnyvadászos játéka, de próbaverzió nélkül nem akartál belevágni az ára miatt? Nos, jó hírünk van, ugyanis 10 napon át teljesen ingyen játszható PlayStation 4-en a Monster Hunter: World.

2019. május 12. 8:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Monster Hunter: World - a következő 10 napban ingyen nyomhatod Ha van otthon egy PlayStation 4-ed, akkor most teljesen ingyen élvezheted a Monster Hunter: World világát, és megtarthatod a próbaidőszak alatt elért minden eredményedet.

Monster Hunter World: Iceborne - közeleg a tél A State of Play során a vadonatúj játékok mellett az Iceborne személyében egy nagyobb kiegészítő is reflektorfénybe került, melynek köszönhetően szeptembertől az örök hó birodalmában vadászhatunk a le...
Monster Hunter: World - megérkezett Geralt PC-re, holnapra bejelentés várható Már a Monster Hunter: World PC-s változatában is megküzdhetünk a Leshennel.
Code Vein - Lehet jelentkezni a hálózati tesztelésre Egyelőre semmilyen részletet nem tudunk az érkező bétáról, annyit viszont igen, hogy csak Xbox One-on és PlayStation 4-en lesz elérhető.
PlayStation 4-re költözik az EA Access Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy a februárban már beharangozott EA Access-bővülés most nyáron valósul meg, így a szolgáltatás hamarosan PlayStation 4-re költözik.
Könnyed szórakozás és egy drámai történet - PlayStation Plus 2019 május Májusban is két remek játékot kapnak ajándékba a PlayStation Plus előfizetők.

Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelenik a Tannenberg Az I. Világháborús FPS PC-n nem aratott túl nagy sikert, talán a konzolos változatok jobban szerepelnek.
Mit tudhat az új PlayStation? A processzormagokat és a grafikus vezérlőt nagyjából körvonalazta a Sony, de mi van igazán mélyen?
Megjelenési dátumot kapott a Bloodstained: Ritual of the Night A PC-s, a PlayStation 4-es és az Xbox One kiadások érkeznek elsőnek, a Switch verzió egy héttel később várható.
PlayStation Plus - májusban is két kiváló játékot kapunk Mindkettő felejthetetlen élményt ad, de egészen másképp.
Zombik, motorosok, világvége: itt az év egyik legjobban várt játéka Sokadik alkalommal van jó dolguk a Sony platformját használóknak, ha a játékfelhozatalt nézzük. A Days Gone nevű PlayStation-játék megint csak nem lett rossz, bár tény: szabadságot azért ne vegyen ki...
Amit a Fade to Silence-ről tudni kell (PC, PS4, XO) A steames korai kiadás után végre megjelenik a végső verzió, amely már Xbox One-ra és PlayStation 4-re is elérhető lesz.