Irán nem enged Trumpnak, szembeszáll a nyomással

Rosszabb a helyzet, mint az irak-iráni háború alatt, az amerikai katonai fenyegetésre válaszol Teherán.

2019. május 12. 12:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Teljesen új ötlete van Trumpnak a bevándorlás kezelésére A CNN szerint valószínűleg saját pártjában sem fogják elegen támogatni.

Meglepetés: újabb kihívója akadt Trumpnak A bevándorláspárti demokraták lassan már egy focicsapatot is fel tudnak állítani az elnökaspiránsaikból.
"Ne találkozzon Orbánnal!" Kilenc amerikai képviselő írt levelet Trumpnak A magyar miniszterelnök szemére vetik az orosz és a kínai befolyást, a sajtószabadság leépítését és az antiszemitizmust is.
Robert de Niro keményen beszólt Trumpnak A színész nem kertel.
Orbán-Weber testvérháború Brüsszelben: páratlan ajándék ez Trumpnak A miniszterelnök Manfred Weber egyértelmű elutasításával befejezte az eddig mutatott játékot, amely szerint Budapesten harcos, Brüsszelben pedig békés. Orbán Viktor szövetségest keres az obstrukció, ...
Trumpnak nem tetszik az, amit a Facebook művel Gyakorlatilag a Demokrata Párt eszközének nevezte őket.

Kim Dzsongun felügyelte az észak-koreai rakétatesztet Donald Trumpnak lehetett ez üzenet.
Trumpnak nem tetszik, hogy a Facebook kitiltott több szélsőjobboldali megmondóembert A Twitteren biztosította szolidaritásáról a gyűlöletbeszéd miatt kitiltottakat.
Gáz- és fegyvervásárlással kedveskedhet Trumpnak Orbán Nem véletlen, hogy épp most hívták meg Washingtonba a magyar miniszterelnököt.
Kifigurázta és visszavágott Trumpnak demokrata kihívója Joe Biden Trump hencegésére reagált.
Borzasztó furcsa képpel kívánt boldog szülinapot Melania Trumpnak a Fehér Ház Egyedül ül egy kanapén, és fotósok veszik körbe. A Twitter máris akcióba lendült.
Úgy tűnik, Donald Trumpnak még várnia kell a Nobel-békedíjra Kim Dzsong Un észak-koreai látogatásra hívta meg Vlagyimir Putyin orosz elnököt a Vlagyivosztokban folytatott tárgyalásaik során - jelentette pénteken a KCNA hírügynökség. A hírügynökség szerint az...