Optikai fellegvár Napi 20.000 szemüveglencse készül Mátészalkán

A több mint 1000 embernek munkahelyet biztosító mátészalkai üzem idén márciusban rekordot döntött: több mint 600 ezer lencsét készítettek el és szállítottak ki a megrendelőknek. Hétfő délelőtt látogattunk el a nyüzsgő Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településre, hogy megnézzük, hogyan működik a japán Hoya cég európai szuperlaboratóriumában az energiagazdálkodás, és miért van szükség arra, hogy a gyár egy századmásodpercre se maradjon áram nélkül.

2019. május 13. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Napi két órát sminkel ez a lány, hogy eltüntesse az aknéit Nem semmi, amivel meg kell birkóznia mindennap!

Anyák napi fotó Harry herceg és Meghan hercegné kisbabájáról
Napi 3 szexből, gátlástalan élvezetből heti 1 keserves kínlódás lett Arra, hogy egy házasságból lassanként kikopik a szex, a férfiak szoktak panaszkodni. Most azonban egy feleség írja a férjéről, hogy egy ujjal sem nyúlt hozzám.
Reagált a Telekom az anyák napi reklámmal kapcsolatos kritikákra Azt írják, hogy a film elkészítésével az elgondolkodtatás volt a cél, nem akartak rossz érzéseket kelteni.
Íme a leggazdagabb magyar ingatlanosok - Kijött a legfrissebb lista Idén is jól szerepeltek a hazai ingatlanmágnások a legfrissebb, a Napi.hu gondozásában megjelent "A 100 leggazdagabb 2019" című kiadvány listáján. Bár a 100 leggazdagabb közül mindössze 15 olyan...
Napi horoszkóp: Hiszékeny lehet a Vízöntő - 2019.05.08. Ítélkezhet a Nyilas. Napi horoszkóp!

Új napi sorozatot készít a TV2 A Jóban rosszban óta nem volt saját gyártású napi sorozata a csatornának.
Kihirdették a panamai elnökválasztás győztesét Laurentio „Nito” Cortizo korábbi földművelési minisztert hirdette ki a panamai elnökválasztás győztesének hétfőn a választási bíróság az előző napi szavazás voksainak 95 százalékos öss...
A celebek egymást licitálták túl a megható anyák napi üzeneteikkel Az Instagram felrobbant az ünnepi posztoktól.
Napi 200000 forint várja hétfőtől a Borsban! Bors Kapitány leg­újabb játékában közel 120 olvasóra vár értékes pénznyeremény.
Napi öt embert lőnek le a riói rendőrök Felpörögtek az embervadászatok, de közben csökkent a gyilkosságok száma.
Napi 200 000 forint várja hétfőtől a Borsban! Bors Kapitány legújabb játékában naponta értékes pénznyeremény ütheti a markát.