Rákapcsolt a terjeszkedésre az Apple Pay

Néhány héten, de legfeljebb pár hónapon belül összesen további 9 európai ország csatlakozhat az Apple Pay fizetési szolgáltatáshoz. A hivatalos megerősítést egyelőre csak részben nyert listán állítólag hazánk is szerepel, ahol az egyre erősebb pletykák szerint a piacvezető OTP-vel közösen mutatja be megoldását az Apple, akár napokon belül.

2019. május 13. 17:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az internetlufi óta nem csinált ilyet az Apple árfolyama Olyat csinált az Apple árfolyama az elmúlt napokban, amit közel 19 éve nem: sorozatban a hatodik napja emelkedett legalább 1 százalékot a részvények árfolyama. Erre utoljára az internetlufi idején,...

16 országban indult el az Apple Pay a Revolutnál Mától 16 országban már az Apple Pay szolgáltatása is elérhető Revolut kártyával, de Magyarország nincs közöttük. Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio november 14-ei Banking Technology...
Egyre több a vád: két iOS-es fejlesztő beperelte az Apple-t az App Store miatt Egyre többen hallatják a hangjukat az Apple alkalmazás-terjesztési gyakorlata miatt. Legutóbb két fejlesztő indított pert a cupertinói óriásvállalat ellen.
A Windowson tovább él az iTunes Az Apple az idei WWDC-n jelentette be, hogy megszűnt a népszerű szoftver.
Búcsú az iTunes-tól, sötétbe borul az iOS Több újdonságot is bemutatott az Apple az éves konferenciáján.
Méregdrága csúcstermékeket adott ki az Apple Az Apple szokásához híven sokkolta a vevőit.

Minecraft Earth - megjött az első játékmenet bemutató A tegnap esti Apple eseményen szó volt az új AR lehetőségekről, melyek egy részét a Minecraft Earth fejlesztőcsapata demonstrálta.
Új, dupla iOS, brutális Mac Pro: itt az Apple WWDC összefoglalója! Nagyjából minden bejött, amit az előzetesek és kiszivárgott információk ígértek, de voltak azért jócskán meglepetések is. Új Mac Prót meg azonnal akarunk... ajándékba, mert kifizetni szinte lehetetlen...
Az Apple leszámol az iTunesszal Helyette három külön app lesz majd zenehallgatásra, tévénézésre és podcasthallgatásra.
Olyan lépésre készül az Apple, aminek minden szülő örülni fog Az Apple hamarosan szigorúbban veszi majd, hogy mi kerül a gyerekeknek szóló alkalmazásokba, így megszűnik majd a lehetőség, hogy az appok "kövessék" őket.
Annyira már áll rosszul az Apple, hogy most kell részvényeket venni mondják elemzők Az év eddigi legrosszabb hónapja áll az Apple mögött, ez viszont jó hír lehet néhány befektetőnek. Aki hosszabb távra gondolkozik, annak most lehet érdemes Apple-részvényt vennie, vélik az elemzők.
Már most tudni, milyen újdonságok lesznek az iOS 13-ban Az egyik neves Apple-hírekkel foglalkozó portál megosztott néhány képernyőképet az érkező új rendszerverzióról, az iOS 13-ról, így már most tudni, mire számíthatnak majd ősztől a felhasználók.