World of Warcraft Classic - kedden hatalmas bejelentést kaphatunk

Egyre több jel utal arra, hogy nagy nap lesz a holnapi a WoW rajongók számára.

2019. május 13. 19:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

World of Warcraft Classic - megoldotta a Blizzard a sharding problémáját A legtöbben attól féltek, hogy itt is bevezeti majd a Blizzard a sokak által gyűlölt megoldást, de ettől nem kell tartani.

World of Warcraft Classic megjelenés - megvan a dátum, holnap indul a béta Imáink meghallgattattak, a Blizzard végre lerántotta a leplet a Classic Wow megjelenését és bétáját érintő legfontosabb kérdésekről.

Friss hírek
Dark Souls 3 - az új moddal a NieR: Automata főszereplőjével játszhatunk Aki a Dark Souls 3-at és a NieR: Automatát is szereti, az most boldog lehet, hiszen mixelheti a kettőt.
Doom Eternal - menő művészi rajzot villantottak a fejlesztők A most közzétett kép ugyan nem a játékból származik, de azért így is jól bemutatja a pokoli kaland hangulatát.
Tom Clancy's The Division 2 - lehet, hogy máris gyengítik az első raidet A konzolosoknak eléggé meggyűlt a bajuk a játék legelső raidjével, de a fejlesztők szerencsére figyelnek a visszajelzésekre.
Battlefield V - elképesztő mutatványt produkált az egyik játékos A trükk nem új, de eddig még nem láttunk olyat, hogy valaki a DICE új játékában megcsinálta volna azt.
2021-ben érkezik a Mortal Kombat-film Azt már eddig is tudni lehetett, hogy idén kezdődnek el a forgatási munkálatok, ám a mai napon a premier pontos dátuma is kiderült. Sajnos még két évig Mortal Kombat-film nélkül maradunk.
Új SSD profiknak A Kingston bemutatta vállalati ügyfeleknek és nagy teljesítményigényű felhasználóknak szánt, új generációs M.2 NVMe PCIe SSD-jét, a KC2000-et.

World of Warcraft Classic - mi a helyzet a tárgyakkal? Azt mindenki tudja, hogy a játék az 1.12-es verziót veszi majd alapul, de most szó esett arról, hogy mit is jelent majd az olyan tárgyakra nézve, melyek rengeteget változtak a vanilla változat idejébe...
World of Warcraft Classic - kiszivárogtak az első képek a bétából Ha minden jól megy, májusban már el is kezdődhet a régi-új kliens tesztelése.

Top hírek:
Új SSD profiknak A Kingston bemutatta vállalati ügyfeleknek és nagy teljesítményigényű felhasználóknak szánt, új generációs M.2 NVMe PCIe SSD-jét, a KC2000-et.
Tényleg tempós SSD-t kaphat az új PlayStation A fejlesztői gép prototípusa a 6 GB/s-ot adatátviteli sebességet ostromolja.
Feltűnt a PCI Express 4.0 pár 400-as sorozatú Gigabyte alaplapban Ez még nem jelent semmi biztosat, de kísérletezik a cég az érkező Ryzenek új képességének kihasználhatóságával.
John Wick: 3. felvonás - Parabellum filmkritika John Wick vétett a bérgyilkosok szabályai ellen, így a fejére kitűzött 14 millió dolláros vérdíj mindenki céltáblájává teszi. Egészen Marokkóig kell majd menekülnie, hogy feloldozást kapjon.
Csupa kijelző lesz a Redmi csúcsmodellje A Redmi K20-ról egyre több információ érkezik, kivéve a bemutató hivatalos dátumát. Azt továbbra sem tudjuk.
Sniper Elite V2 Remastered teszt - Berlin elesett Tényleg szebb lett valamivel a Sniper Elite V2, de hiányosságai ennyi év után még inkább zavaróak, mint eredetileg.