Menő új funkciót fejleszt az Instagram a Stories szekcióhoz

Hivatalosan egyelőre semmit sem tudni az Instagram "együtténeklős" újításáról, de egy videón már árulkodó részletek kerültek elő.

2019. május 14. 14:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jessica Alba megtalálta az Instagram tavalyi kedvenc ruhájának a modern változatát Ez tényleg menő!

Kiderült, miért távozott Szujó Zoltán az F1-es közvetítésekből Az F1-es közvetítések elmúlt hét évének magyar hangja meglepő Instagram-bejegyzésben lengette be távozását a közvetítésekből - a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap megerősítette a hírt.
Az Instagram is nekimegy az oltásellenesek propagandájának Gépi algoritmus segítségével fogja szűrni azokat a kulcsszavakat az Instagram, melyeket hamis információk terjesztése miatt publikáltak készítőik.
Felpörgeti a szülinapok ünneplését a Facebook, látványos funkció jött Mostantól a Facebook Stories részében is megünnepelhetik a felhasználók ismerősük születésnapját, amihez látványos grafikákat is ad az oldal.
Megdobbant a magyar Instagram szíve: itt van az 52 éves Andika és a szeretetkarika Néhány hónap alatt 17 ezer követője lett a bipoláris háziasszonynak, aki önfeledt táncolásra és egymás szeretetére buzdít.
Harcba indul az Instagram az álhírek ellen, de a felhasználók is kapnak majd egy új funkciót Az Instagram fejlesztői a következő hónapokban teszik elérhetővé azt az új funkciót, amivel fellebbezhet a felhasználó, ha egy bejegyzését szerinte jogtalanul törölték. De nem ez lesz az egyetlen vál...

A celebek egymást licitálták túl a megható anyák napi üzeneteikkel Az Instagram felrobbant az ünnepi posztoktól.
Akciófigyelő: Ingyenes a World of Goo az Epic Games Store-ban (PC) A következő ajándék program a Stories Untold lesz, amelyet május 16-tól lehet majd beszerezni.
Alaposan átrajzolt felületet kap a Facebook Az Instagram és a Messenger is számos új funkcióval bővül, utóbbi önálló asztali alkalmazást is kap - derült ki az F8 fejlesztői konferencián.
Meglépi az Instagram, amit sokan elképzelhetetlennek tartottak Tényleg eltűnhetnek a lájkok a népszerű képmegosztó szolgáltatásból.
Brutálisat szexizett Singh Viki fotó Singh Viki nagy fogyásának első évfordulóján fehérneműs fotózással lepte meg magát, melybe néhány napja betekintést adott. Most azonban egy egészen exkluzív, közeli fotót posztolt bomba alakjáról Inst...
Yvonne Dederick rácsodálkozott a közösségi médiára - Megdöbbentő, mit tapasztalt A Feleségek Luxuskivitelben sztárja az Instagram társadalmi hatását vizsgálta.