Már a Geekbench is látta a Honor 20-akat

Gyönyörű, dinamikus-holografikus design-t ígérnek az újdonsághoz, de az ismert program szokásosan csak a processzor teljesítményére volt kíváncsi.

2019. május 15. 10:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hogy mennyire erős? Így teljesít az új Qualcomm-lapkakészlet az Asus telefonjában Az Asus küszöbön álló gamer telefonja kaphatja meg először a Qualcomm új, eddigi legerősebb lapkakészletét. A teljesítményről Geekbench-adatok árulkodnak.

Honor okostévére kerülhet először a Huawei saját rendszere Belsős források árulták el, hogy a Huawei Harmony OS rendszere elsőként egy Honor okostévén debütálhat.
Tévét ad ki a Huawei, azon futhat először saját operációs rendszere Nem egy újabb telefonnal, hanem különleges okostelevízióval rukkol ki a Huawei, pontosabban Honor almárkája augusztus elején. Bár a cég részéről nagy a titkolózás, sokan úgy vélik, ebben az eszközben...
Így néznek ki a Honor 9X okostelefonok Kiszivárogtak az első hivatalos képek a Honor új okostelefonjairól.
Nem tudta megverni a Ryzen 7 3800X-et a Core i9-9900KS A többmagos Geekbench-tesztek során az AMD processzora maga mögé utasította az Intel Core i9-9900KS-t.
Jóféle funkciókról árulkodnak a Honor 9X előzetesei A Huawei fiatalos márkája nemsokára új csúcsmobilt jelentet meg, és az első ízelítők szerint minden szinten sokat várhatunk tőle.

Új funkciókkal és beállítási lehetőségekkel frissülnek egyes Huawei mobilok A Honor okostelefon márka bejelentette, hogy EMUI kezelőfelületének 9.1-es verziója számos Honor készülékre lesz elérhető. Az EMUI legújabb verziója a mindennapi használat során kiegyensúlyozott és te...
HONOR Színriport: A megkérdezettek 54%-a szín alapján választ okostelefont A 18-24 év köztiek 82%-a szerint a színek befolyásolhatják a hangulatukat  
Hozzáférést kapott a Honor 20 az Android Q -hoz Bejelentették, hogy a Honor 20, a Honor Lite, és a Honor 20 Pro készülékeken az új tizes Android fog futni.
Az egy dolog, hogy 5G-s Honor telefon jön, de nagy kérdés, hogy mi lesz rajta A Huawei előbb saját magának jelentette be 5G-képes modellek érkezését, de nem kell félteni az almárkát sem: maga a Honor elnöke ígérte meg, hogy még idén ők is előállnak egy olyan telefonnal, amelly...
A Huaweit érintő szakciók ellenére is kapható lesz itthon a Honor 20 okostelefon Ez a készülék ősszel ráadásul még az Android Q operációs rendszert is megkapja.
Csalódást okozott az Intel Core i7-10510U és a Core i5-10210U A GeekBench adatbázisában az AMD Ryzen 7 3700U és a Ryzen 5 3500U is lepipálta ezeket a processzorokat.