Már a Geekbench is látta a Honor 20-akat

Gyönyörű, dinamikus-holografikus design-t ígérnek az újdonsághoz, de az ismert program szokásosan csak a processzor teljesítményére volt kíváncsi.

2019. május 15. 10:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Honor 20 Lite - itt is feláras a név Ugyanúgy csinál könnyített csúcsmobilt a Honor, ahogy a Huawei teszi: nem vonultat fel sok újdonságot, viszont amit tud, azt megbízhatóan és jól.

Bemutatkozott a Honor 20 Lite Az új csúcsszéria előfutáraként mutatták be a legkisebb és legolcsóbb változatot, tripla hátlapi kamera, 32 megapixeles szelfik és 128 GB tárhely fémjelzi a Lite-ot.
Azonnal Android 10 Q-ra frissülnek majd a Huawei csúcsmobilok Amint stabil Android 10 Q-ra frissülnek a Google Pixelek, a Huawei és Honor csúcskészülékekre is megérkezik a frissítés.
Szélsebesen érkezik az Android Q a Huawei és Honor modellekre A gyártó ígérete szerint egyes készülékeik a Google Pixel mobilokkal együtt kapják meg az új Android főverziót.
Különleges kamera kerülhet a Honor 20 Pro hátoldalára Úgy tűnik, a Honor 20 Próról korábban kiszivárgott információk mégsem voltak helyesek, és a készülék nem kapja meg a Huawei P30 Próban is meglévő 10x-es hibrid zoomot. Viszont jön helyette valami egé...
Fotó: A legfontosabb dolog hiányozni fog a Honor 20 Pro előlapjáról Rejtélyes képek szivárogtak ki a május 21-én érkező Honor 20 Próról, ami felülírja az eddig gondoltakat.

For Honor - fénykarddal a világ ellen A nemzetközi Star Wars-nap alkalmából a Ubisoft fejlesztőcsapata valami egészen különlegessel kedveskedett a For Honor játékosainak. Lézerpallossal, fényfejszével és egyéb világító fegyverekkel csapha...
For Honor - fénykardokkal ünnepeljük a Star Wars-napot A Ubisoftnál sem feledkeztek el május negyedikéről.
Periszkópos kamerával várják a kameralyukas Honor 20 Prót Csúcsmodellek ellen szánják, mégis korrekt áron várható az új széria, ami idén is sikerre válthatja a receptet.
A Honor új csúcsmobiljában is benne lehet a Huawei P30 Pro legütősebb funkciója Május 21-én Londonban debütál majd a Honor három új mobilja, ezúttal a Honor 20 Próról derült ki egy érdekes információ.
Igazi luxusmobil lehet a Honor 20 Moschino Edition Egyedi hátlappal, kezelőfelülettel, dobozzal és táskával érkezik majd a prémium kiadású Honor 20, amely valószínűleg hardverben is erősít.
Huawei telefonja van? Ha rajta van ezen a 49-es listán, most jól jár vele Kiderült, hogy melyik Huawei és Honor modellek kapják meg az Android rendszerhez érkező új funkciókat.