Telitalálat: az idei év egyik nagy meglepetése lett a OnePlus 7 Pro

90 Hz-es AMOLED kijelzővel, tripla hátlapi és felugró előlapi kamerákkal, villámgyors tárhellyel, hardverrel és gyorstöltéssel érkezett meg az új OnePlus csúcsmobil, kedvező áron.

2019. május 15. 11:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Redmi beszólt a OnePlusnak Gratulált a OnePlus 7 Pro miatt a riválisának a Redmi, de közölte, hogy a csúcsmobilokra a közelgő Redmi K20 jelenti majd az igazi alternatívát.

Megkarcolták, megégették: így bírja a strapát a OnePlus 7 Pro videó Néhány órával azután, hogy bemutatkozott a OnePlus új csúcsmobilja, máris elkészült az első videó, amelyből kiderül, hogyan bírja a "kínzást" a készülék.
Ügyes trükkel válaszol a OnePlus 7 Pro a gyötrésre Megpróbált a OnePlus elébe menni a kínzóteszteknek a felül kiemelkedő kamera önhatalmú terhelésével, aztán jött Zack és a felhasználói kártevés, egy csavarral a végén.
Olyan mobilt villantott a kínai gyártó, amitől sokan elképednek Nagyszabású bemutatót tartott kedd este a kínai prémium okostelefongyártó, a OnePlus, melynek keretében bemutatta legújabb 2 (+1) készülékét. A prémium szegmensben a világ ötödik legjobb...
Erősebb rezgést kértek a felhasználók A Redditen egy komplett petíciót állítottak össze a OnePlus-nak címezve az erősebb rezgőmotorért. A OnePlus reagált.
HDR10+-képes kijelzőt kap a OnePlus 7 Pro A május 14-én érkező csúcsmobil nem csak villámgyors UFS 3.0 tárhelyet, de HDR10+ kijelzőt is garantál majd.

Hivatalosan nem lesz vízálló a OnePlus 7 Pro A OnePlus egy vödör vízbe hajította a legújabb kedvcsinálójában a következő csúcsmobilját, ami ennek ellenére hivatalosan nem lesz vízálló.
Így néz ki a nebulakék OnePlus 7 Pro Kiszivárgott, hogy milyen lesz a nebulakék és a tükörszürke OnePlus 7 Pro csúcsmobil.
Feltűnt, majd eltűnt a OnePlus 7 és 7 Pro specifikációja A két készülék teljes adatlapját tette közzé egy Baidu felhasználó, ami mostanra nyom nélkül el is tűnt.
Zápor, zivatar várható - OnePlus hírekből Újsághirdetések, kijelzőtitkok és OnePlus 7 Pro kamerafotók a mai Never Settle információcsapadékban.
Egy dolgot már biztosan tudni a OnePlus érkező csúcsmobiljáról A gyártó a hivatalos bemutató előtt szűk három héttel erősítette meg az egyik pletykát, ami a OnePlus 7 Próról terjedt.
Szinte minden kiderült a OnePlus 7 Pro csúcsmobilról Kifogyóban a OnePlus 6T készletei, előkerültek a OnePlus 7 és 7 Pro specifikációi, az utóbbinak pedig már az európai árát is tudjuk.