Megfogta az isten lányát, hogyan lett Tiborcz a legfiatalabb leggazdagabb?

Simicskától a körözött szaúdi milliárdoson keresztül az adófizetőkig bezárólag sokak segítségérére rászorult a kormányfő saját lábán álló leányának férje, Tiborcz István, aki tíz év alatt az ország legfiatalabb milliárdosává nőtte ki magát. Ezt a tíz év alatt bejárt pályát követi végig az e heti HVG.

2019. május 15. 11:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Fidesz átlát a "Tiborcz-szitán" Összecsapott az ellenzék és a kormánypárt a Parlamentben napirend előtt.

Nem engedi a Balatonhoz a horgászokat Tiborcz és Mészáros cége A Club Aliga új tulajdonosa sorompóval zárja le a mólót a horgászok és nyaralók elől, a helyiek nagyon mérgesek.
Tiborcz István 9500 négyzetméteres, úszómedencés birtokot vett a Balatonnál A telken van egy nyaraló, egy hatalmas villa úszómedencével, borospincével és napelem-rendszerrel.
A szerb közvilágítást is letarolják az Elios-cégek a szabálytalan magyar módszerrel Miután Magyarországot végigtarolta, külföldön is terjeszkedni kezdett Tiborcz István korábbi cége. Szerbiában eddig 12 településen kerültek be a kivitelezők közé Elios-hoz kötődő cégek, néhány partner...
Karácsony kézbesítette Tiborcznak a Tiborcz-adó csekkjét "Meg kell törnünk azt a tabut, hogy erről nem lehet beszélni és azt is, hogy ez ellen nem lehet semmit tenni, hogy igazságot adjunk a budapestieknek."
Tarlós: Tiborcz-adót nem lehet kivetni A főpolgármester összegezte riválisai ígéreteit, azt mondja, ha az mind megvalósul, be lehet zárni a kaput. Olyan hülyeségeket még az életben nem hallott, mint amiről Kálmán Olga és Karácsony Gergely...

Összeállt az ellenzék, másodszor bukhat az illiberalizmus Isztambulban Hiába ismételtette meg az isztambuli választást Erdoan, felmérések szerint ismét az ellenzék fog nyerni. A török Tiborcz elvesztheti a pénzcsapot, és vannak, akik a kormánypárt szétesését vizionálják,...
Karácsony visszaszólt Tiborcznak "Tiborcz István zokon vette, hogy rálépünk a saját lábára" - írja Facebook bejegyzésében Karácsony Gergely, főpolgármester-jelölt.
"Fideszes pojácák" Karácsony keményen visszavágott Tiborcz Istvánnak Karácsony Gergely azt üzeni az őt perrel fenyegető miniszterelnöki vőnek és a többi Fidesz-közeli üzletembernek, hogy jobb, ha elkezdenek félretenni, mert behajtja rajtuk, amit kivettek a közösből.
Mészáros Lőrinc lányával is megfizettetné a Tiborcz-adót Karácsony Gergely A MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje személyesen vitt csekket a budaligeti villához, amelyről lapunk írt először.
Ellenzéki főpolgármester-jelölti vita: több bólogatás, mint fejrázás A karakteresebb ígéretek: Tiborcz-adó NER-lovagoknak, lakások lakatlansági adója, havonta 10 új busz, használatarányos útdíj.
Szúnyoginvázió és Tiborcz-adó a parlamentben Rétvári szerint a Jobbik halálos megbetegedésen viccelődött, Tállait megdöbbentette a szocialisták javaslata.