Megfogta az isten lányát, hogyan lett Tiborcz a legfiatalabb leggazdagabb?

Simicskától a körözött szaúdi milliárdoson keresztül az adófizetőkig bezárólag sokak segítségérére rászorult a kormányfő saját lábán álló leányának férje, Tiborcz István, aki tíz év alatt az ország legfiatalabb milliárdosává nőtte ki magát. Ezt a tíz év alatt bejárt pályát követi végig az e heti HVG.

2019. május 15. 11:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A nap legfontosabb hírei – 2019.05.03. Egy rendőrnő halt meg az M2-es tragédiában Dunakeszinél, a Péterfy Kórház 84 orvosánál betelt a pohár, a Kúria szerint Tiborcz István nem közszereplő.

A nap legfontosabb hírei 2019. április 29. Patkányozik a Fidesz és az MSZP is. Tiborcz vesz egy műemléket a Várban. Nyomul Putyin kémbankja.
Belvárosi ötcsillagos szálloda építésére kapott engedélyt Tiborcz István cége A projektet nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánították. 
Tiborcz-közeli cég adhat tanácsokat balatoni kikötők és kempingek fejlesztésére A közbeszerzést kiíró MTÜ-nél Orbán Ráhel lát el tanácsadói feladatokat.
European Commission held surprise inspection at former company of Viktor Orbán's son-in-law Suspicions are that Elios Zrt., owned at the time by István Tiborcz, cooperated with competitors to secure winning public procurement procedures.

Rajtaütésszerű ellenőrzést tartott az Eliosnál az Európai Bizottság Tiltott kartellezés gyanújával vonultak be öt céghez a brüsszeli ellenőrök márciusban, Tiborcz István korábbi cége volt az egyik. Ezt az eljárást nem itthon, hanem Brüsszelben fogják végigvinni.
Tiborcz István cége beszerzett egy alapáron 44 milliós luxusterepjárót A miniszterelnök veje nemrég egy 50 milliós Mercedest vezetett, vállalkozása most egy hasonló értékű Range Roverre tett szert.
Hír: Szanyi: zárolják Mészáros, Tiborcz és más arcátlanul gazdagodók vagyonát! Szanyi Tibor szocialista EP-képviselő javasolni fogja az Európai Parlamentnek, hogy Európában zárolják az állami és európai pénzekből arcátlanul meggazdagodottak, például Magyarországon Mészáros Lőri...
Azzal hekkelte meg a köztévét a Momentum, hogy csinált egy rendes híradót Váratlanul az orvoshiány, Tiborcz István és Szujó Zoltán is hír lett a köztévében.
És akkor a nem közszereplő Tiborcz István bekerült a 100 leggazdagabb magyar közé Csányi Sándor előzi Mészáros Lőrincet a leggazdagabbak között; Orbán Viktor és Donald Trump találkozójára vár a magyar gazdaságpolitika is; veszélybe került az EU csúcsjelölti rendszere. Ez a hvg.hu ...
Kijött egy friss lista a leggazdagabb magyarokról már Tiborcz István is felfért rá Idén is megjelent A 100 leggazdagabb című kiadvány, amely szerint Csányi Sándor 360 milliárd forintjával továbbra is a legvagyonosabb magyarnak számít. Tiborcz Istvánnak is van már 35 milliárdja.