Egy napot sem bírt a Rage 2 Denuvo-védelme

Már a megjelenés napján két vállra feküdt a Rage 2 törésvédelmi rendszere. A történtek nagyban hasonlítanak a Devil May Cry 5 esetéhez - ismét egy Denuvo DRM nélküli futtatható fájl volt a ludas.

2019. május 15. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Streets of Rage 4 - az eredeti zeneszerzőkkel A LizardCube és a Guard Crush Games a tavaly bejelentett Streets of Rage 4 kapcsán az utolsó kérdésre is választ adott: a csapatok megerősítették, hogy az első két felvonás zenéjéért felelős Yuzo Kosh...

Rage 2 - új játékmódokat és zseblámpát is hoz a következő frissítés Hasznos fejlesztéseket tartogat a Rage 2 új update-je. Már azt is tudjuk, hogy mikor jön.

Friss hírek
Több játszható hőst ígér a Dragon Ball Z: Kakarot Ne tévesszen meg senkit a játék címe, nem csupán Kakarot, vagyis Son Goku felett vehetjük majd át az irányítást a Bandai Namco nyílt világú szerepjátékában. Gohan, Piccolo és Vegeta is kiveszik a részüket az akcióból.
Felfedezhetjük majd a dzsungelt a Tarzan VR-ral Epizodikus, egyjátékos kalandozást ígérnek a fejlesztők.
Íme a legjobb két mondatos horrornovellák Néha a terjengős, kifejtős regények helyett két mondattal is rá lehet hozni az emberre a frászt, vagy megborzongatni őket. Egy internetes fórumon zseniális írások születtek, ezekből válogatunk.
Megnéznéd, milyen egy profi CS:GO edzés? Most ingyen megteheted! Nyílt nap lesz a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián, ezúttal a Counter-Strike: Global Offensive-vel a főszerepben.
Buddy, chili, házépítés és lépésszámlálók Létezik olyan IT-cég Magyarországon, amelynél 5 százalék alatt van a fluktuáció. Egy olyan iparágban, ahol naponta 5-6 állásajánlatot kapnak a munkatársak, és folyamatosan csábítják őket külföldi pozíciókra. Mégis maradnak, a Liferay sikeresen veszi fel a versenyt a nagy, közismert márkákkal, toborzási és megtartási megoldásai példaként állhatnak mások előtt.
Dwayne Johnsonnal erősítene a Borderlands-film? Hosszú csend után újabb hírek reppentek fel a Borderlands-film kapcsán. A Lionsgate berkei alatt készülő mozis adaptáció mit sem érne Claptrap nélkül. Na de mi lenne, ha Dwayne "The Rock" Johnson játszaná a szerepet?

Ezzel a kontroller moddal szó szerinti értelmet nyert a salty rage quit Ennél stílusosabban aligha lehet elhagyni az online meccseket.
Wolfenstein: Youngblood - úgy tűnik, a Denuvo fogja védeni A Bethesda eddig nem igazán használta ezt a másolásvédelmet, de valószínűleg most meggondolta magát.

Top hírek:
Batwoman - friss traileren a legújabb Arrowverse-sorozat A The CW közzétett egy kedvcsinálót, amiben alaposan szemügyre vehetjük a címszereplő logóját.
Red Dead Redemption 2 - űrlényes sztori DLC érkezik a játékhoz? Azt pletykálják, hogy jövőre elég nagy újdonsággal bővül a Rockstar vadnyugati alkotása, és talán lehet is valami a dologban.
Előzetest kapott az Arrow utolsó szezonja Az Arrow-hoz is láthattunk hétvégén új anyagot.
A Windows 10 új védelmi funkciói Továbbfejlesztett Windows Defender Advanced Threat Protection szolgáltatással, Windows Sandbox tesztkörnyezettel és a frissítések telepítése feletti ellenőrzés kiterjesztésével igyekszik biztonságosabbá tenni a PC-használatot az operációs rendszer legfrissebb kiadása.
Befutott a Death Stranding borítója A Comic-Conon a Death Stranding panelje elsősorban a játék fejlesztésével kapcsolatos érdekességekről és inspirációkról esett szó, de Kojima azért időt szakított a box art leleplezésére is.
A heti játékmegjelenések és filmpremierek Vége az uborkaszezonnak, a következő napok során rendesen belevághatunk a megjelenések sűrűjébe; kiűzhetjük a nácikat Párizsból a Wolfenstein: Youngbloodban és végre PC-re is ellátogat a Beyond: Two Souls.