Egy napot sem bírt a Rage 2 Denuvo-védelme

Már a megjelenés napján két vállra feküdt a Rage 2 törésvédelmi rendszere. A történtek nagyban hasonlítanak a Devil May Cry 5 esetéhez - ismét egy Denuvo DRM nélküli futtatható fájl volt a ludas.

2019. május 15. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rage 2 tesztek - másodszorra már jobban sikerült? A külföldi kollégák rátették kezüket a Rage folytatására és bár az eddigi pontszámok alapján nem született instant klasszikus, de nem is rossz a helyzet.

Vásárold meg a Rage 2-t vagy más játékokat kedvezménnyel! Újabb kedvezményes ajánlatokkal vetheted bele magad új vagy korábban megjelent játékokba.
RAGE 2 - A megjelenés utáni tervek Őszig minden hónapban kapunk valami extrát, az első fizetős tartalomra augusztusig kell várni.
Berobbant a RAGE 2 premier előzetese A nyílt világú akciójáték megjelenésére alig négy napot kell már csak várnunk.
Rage 2 - visszafelé pörög a launch trailer Épp annyira zavaros és őrült, amennyire a játék lesz.
Rage 2 - tisztességes PC-s portot kapunk Az id Software játékaitól a számítógépes közönség már megszokhatta a kiváló portokat, s úgy tűnik, hogy a Rage 2 esetében is megkapunk mindent, amit egy jó FPS-től elvárhatunk technikai szempontból.

RAGE 2 - Ezt tudják majd a konzolos változatok A játék időközben aranylemezre került, így megkezdődhet a sorozatgyártás, nincs akadálya már a megjelenésnek.
Aranylemezre került a Rage 2 A Bethesda bejelentette, hogy a Rage 2 munkálatai véget értek az Avalanche Studiosnál és az id Software-nél, így kevesebb, mint két hét múlva biztosan boltokba kerül az őrült posztapokaliptikus shoote...
RAGE 2 - Befutott a gépigény A készítők elárulták, hogy milyen hardverek szükségesek az apokalipszishez.
Ezen a "Dreamcaston" simán fut a Rage 2 Egy kattintással lehet pályázni rá, és nem csak a Bethesda új játéka miatt éri meg.
A pörgős akció és a stratégiai játékok hónapja lesz május Az átlagnál több stratégia érkezik most, de készülhetünk a Rage 2, az A Plague Tale: Innocence és a Blood & Truth megjelenésére is.
Rage 2 - nem érdemes sokat várni a sztoritól A fejlesztők leginkább arra koncentráltak, hogy a játékmenet szórakoztató legyen.