Három fontos szabályt szegett meg Meghan hercegné Archie születése óta

Soroljuk őket!

2019. május 15. 14:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Meghan hercegné merész dekoltázsán ámult mindenki Az oroszlánkirály premierén A film londoni premierén jelent meg váratlanul a hercegi pár.

A britek szerint Meghan nyerte a wimbledoni divatcsatát Katalinnal szemben Nálatok ki nyert?
Diana volt titkára szerint Meghan Markle borzasztóan viselkedik Már megint Harry herceg feleségét támadja valaki.
Meghan Markle-t szétalázták a rajongók, érdemes ezzel kapcsolatban tisztázni valamit Miért gonoszkodunk olyannal, és ítélkezünk olyan felett, akit nem is ismerünk?
Tüneményes pillanatképek a két hónapos Archie Harrison Mountbatten-Windsor életéből Az első fotó a kis trónörökösről A két napos, fehér pólyába bugyolált újszülöttet születése után két nappal mutatta meg a világnak Meghan és Harry. A
Katalin, Meghan és az összes királyi gyerek ott volt Vilmos és Harry póló meccsén A két hónapos Archie Harrison mondjuk nem izgulta túl.

A trónörökösnek hála az Archie a legnépszerűbb név idén újszülötteknél Már korábban is felívelőben volt, de Harry és Meghan megdobta a népszerűségét.
Hiába a titkolózás, kiderülhetett, kik lesznek Meghan Markle fiának a keresztszülei Vajon tényleg rájuk esik a választás?
Titkolják, de valószínűleg ők lettek Meghan és Harry fiának keresztszülei Több opció is van
Gyönyörű képet osztottak meg Meghanékról Archie Harrison keresztelője után Július 6-án megvolt a kis Archie Harrison keresztelője, ennek apropóján készült pár családi kép.
Kiderült: ezért nem lesz ott Erzsébet királynő Archie keresztelőjén Azért ez elég fura, hogy pont ő hagyja ki.
Végre! Meghan Markle megérkezett Wimbledonba és természetesen ő a legvagányabb Serena Williams mérkőzését nem hagyta volna ki