Három fontos szabályt szegett meg Meghan hercegné Archie születése óta

Soroljuk őket!

2019. május 15. 14:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így lesz Archie-ból is herceg Néhány évet várnia kell még a címre.

Megható ajándékot kapott Archie a Disney-től Nagyon aranyos az alkotóktól!
Meghökkentő, mivel vádolják Meghan hercegnét! Nem fogod elhinni!
Anyák napi fotó Harry herceg és Meghan hercegné kisbabájáról
Már azt is tudhatjuk, kiről kaphatta nevét Archie Harrison Sőt, ha egy kicsit figyelünk, akkor már hét hónappal ezelőtt is tudhattuk volna.
Így néz ki pár év múlva Meghan és Harry gyereke Ha hihetünk a képnek, akkor Archie Harrison Mountbatten-Windsor igazán cuki kisfiú lesz!

George Clooney nem kertel: Ezért nem lesz Harry és Meghan babájának keresztapja Ezt a választ nem vártuk tőle!
Ezért nem herceg (még) Archie Harrison A közeli jövőben még megkaphatja a címet.
Nem csak a neve nem dőlt még el Harry és Meghan fiának Az újszülött lehetne az első amerikai állampolgár a brit trón várományosai között. De automatikusan nem született hercegnek.
A nap legfontosabb hírei 2019. május 6. Orbán szerint Weber alkalmatlan. Megszületett Meghan hercegné és Harry herceg gyereke.
Kaliforniába költöznek Harry hercegék Családi otthont keres Los Angelesben Harry herceg és felesége, Meghan állítja a The Sun on Sunday. A lapnak ifjabb Thomas Markle, a hercegné bátyja elmondta, hogy Meghan rajong a nyugati parti ...
Törölték Harry herceg utazását, lázas találgatások a hercegi utód érkezéséről Törölték Harry herceg jövő szerdára kitűzött hivatalos amszterdami látogatását. A Buckingham-palota pénteki tájékoztatása nyomán újult erővel lángoltak fel a találgatások arról, hogy most már bármelyi...