Hősök és pimaszok: Mit és hogyan meséljünk kamaszoknak? - Nyereményjáték!

A most megjelent könyv folytatása és kibővítése a 2016-ban kiadott Mesemondók Márpedig Vannak című tudományos ismeretterjesztő kötetnek, mely a nemzetközi mesemondás első magyar nyelven megjelent tankönyve. Nyereményjátékunkon megnyerheted a Hősök és pimaszok: Mit és hogyan meséljünk kamaszoknak? című könyvet.

2019. május 15. 13:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hétköznapi hősök - Kongóban minden nap küzdelem az életért Tizenöt önkéntes épített házat Afrikában egy családnak. A misszióban részt vevőknek minden lelki erejükre szükségük volt, hogy túléljék a megrázó hétköznapokat, és feldolgozzák az elképesztő szegénysé...

Most hősök, de az egyik nagyon szomorú lesz Jürgen Klopp harmadszor fut neki a BL-döntőnek, a szezonban kétszer már megverte a Tottenhamet, de a legnehezebb csak most jön. Gyorselemzés.
Megjelent a Trianon DVD + CD! NYERD MEG! Háromlemezes, reprezentatív album formájában, emlékkönyvvel kiegészítve megjelent a tavaly, a Hősök terén bemutatott nagy sikerű Trianon című zenés történelmi játék hangzó - és képi anyaga. Az előadá...

Élőszereplős Szellemlovas és Helstrom sorozatokkal erősít a Hulu Pokoli Marvel hősök, akik szerencsére a jó oldalon állnak.
Biciklis felvonulás lesz délután Budapesten A Margitszigetről indul háromkor, cikkcakkozik Buda és Pest között, a Hősök terére gurul be.
Forgalomkorlátozások lesznek Budapesten vasárnap Az időszakos lezárások érintik az Árpád hidat, a Margit hidat, a Petőfi hidat és a Hősök terét is.
Szentendrei sörünneplés májusban Május 3. és 5. között rendezik meg a hagyományos Szentendrei Sörfesztivált a helyi Dunakorzón, ahol három nap alatt kézműves sörök és egyéb gasztronómiai élmények, könnyűzenei tehetségkutató verse...