Vastag a boríték? Megnéztük, mennyivel emelkedett Kövér és Áder alatt a dolgozók bére

Tavalyhoz képest valamivel nagyobb létszám és vaskosabb boríték rajzolódik ki a Országgyűlés Hivatalának kereseti statisztikáiból. A vezető beosztású dolgozók bére jobban nőtt, mint a beosztottaké, akik így sem panaszkodhatnak: átlag 400 ezer forint fizetést vihetnek haza havonta. A Köztársasági Elnöki Hivatalnál és az Országgyűlési Őrség alá tartozó rendvédelmi szerveknél dolgozók még ennél is többet keresnek.

2019. május 15. 14:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

64 millióért öltöztetik fel Kövér házőrségét Nettó 63,58 millió forintra szerződött szolgálati ruházat beszerzésére az Országgyűlés Hivatala - derül ki a parlament honlapján közzétett dokumentumokból.

A Stranger Things szépfiúja kövér és mellőzött gyerek volt a gimiben Dacre Montgomery egy flegma, másoknak beszólogató úszómestert alakít, pedig a valóságban pont, hogy ő volt az, akit piszkáltak.
A nap legfontosabb hírei – 2019.07.12. A Fidesz elfogadta, Áder aláírta.
A szlovák államfő Zuzana Caputová Áder Jánossal közös sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy hisz a liberális demokráciában és nem Soros György ügynöke Szerinte az is fontos lenne, hogy a V4-ekre ne úgy tekintsenek mint akik az Európai Uniót meggyengítik, illetve bomlasztják
Kövér László: kár lenne, ha a parlamenti munkát ilyen szintre süllyesztenénk le Bár az őszi menetrend még nem ismert, a korábbi szokásoknak megfelelően most sem tartana parlamenti ülést az önkormányzati választás előtt az Országgyűlés elnöke. Kövér László az InfoRádió Aréna című ...
Kövér: Ha az idő megérik, mégis jöhetnek a különbíróságok A házelnök arról beszélt, hogy a közigazgatási bíróságok kérdése átmenetileg került le a napirendről.

Úgy kipixelezték a győri szökőkútban szexelő párt, hogy úgy néznek ki, mint egy háton úszó nagy kövér béka Esetleg egy hatalmas grillcsirke.
Ebben az országban már mindenkit gyűlöltek A 24. Budapest Pride volt az első, ahol kordon nélkül vonulhattak a résztvevők. Voltak, akik nem értették, Kövér Lászlót hogy engedhetik be a parlamenbe.
Kövér csinálja csak a négy fal között! Magyarországon 2009. július 1-je óta van lehetőségük az azonos nemű pároknak a bejegyzett élettársi kapcsolat létesítésére. Tehát 10 éve már, hogy a szocialisták kormányzása alatt megszülettek azok a ...
Nádasdy: Kövér nyilván nem tudja, de a gyerekei pedagógusai közt is lehetnek melegek Az író azt mondta, kimegy a Pride-ra. Végül is egy nagy mulatság az egész, jólesik ott együtt lenni annyi meleggel. És még mindig csak egy ilyen nap van az évben, hogy zavartalanul lehet csókolózni a...
Gulyás Mártont 220 óra közmunkára ítélték a festékdobálás miatt Ő és Varga Gergő 2017-ben egy tüntetésen festékkel dobták meg Áder János köztársasági elnök rezidenciáját, a Sándor-palotát.
Kunhalmiék megint házhoz mentek a pofonért Az Országgyűlés mai ülésén láthatóan súlyos szereptévesztésben volt néhány ellenzéki képviselő, de Kövér László házelnök nem maradt adós a válasszal.