Vastag a boríték? Megnéztük, mennyivel emelkedett Kövér és Áder alatt a dolgozók bére

Tavalyhoz képest valamivel nagyobb létszám és vaskosabb boríték rajzolódik ki a Országgyűlés Hivatalának kereseti statisztikáiból. A vezető beosztású dolgozók bére jobban nőtt, mint a beosztottaké, akik így sem panaszkodhatnak: átlag 400 ezer forint fizetést vihetnek haza havonta. A Köztársasági Elnöki Hivatalnál és az Országgyűlési Őrség alá tartozó rendvédelmi szerveknél dolgozók még ennél is többet keresnek.

2019. május 15. 14:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kövér szerint Áder agymosott Erre a következtetésre jutott az MSZP-Párbeszéd, de a DK sem hagyta annyiban a házelnök szavait.

Kövér László a média agymosó hatásának tudja be, hogy több embert érdekel a klímaváltozás, mint a bevándorlás A házelnök hatalmas megfejtésben volt a siófoki lakossági fórumán.
A cseh államfő hivatalos látogatást tesz Magyarországon Áder János meghívására érkezik.
A csodákra nem várni kell A csodákra nem várni kell, mert azok a gyermekekben, a jövő nemzedékeiben rejtőznek, és hittel, szeretettel, valamint kitartással mindig átlényegíthetik az életet – mondta Kövér László házelnö...
Kövér László szerint Európa sorsdöntő választás előtt áll Sorsdöntőnek nevezte a május 26-i európai parlamenti (EP-) választást a demokrácia, valamint az identitás és az önrendelkezés megőrzése szempontjából az Országgyűlés elnöke pénteken Zalaegerszegen, a ...
Kövér: A magyarság számára a kereszténység államalkotó és nemzetmegtartó erő A kereszténység a magyarság számára a Kárpát-medencében államalkotó és nemzetmegtartó erő több mint ezer éve mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke csütörtökön a 2020-as budapesti Nemzetközi Euc...

Áder elvette az állampolgárságot egy nacionalista ukrán püspöktől Már az is érdekes kérdés, hogy mire kellett neki.
A nap képe: Áder János méhekkel ismerkedett A köztársasági elnök nem mindennapi találkozásáról fotó is készült.
Brüsszeli vezetők elfednék az elhibázott bevándorlási politikát Kövér László Pakson tartott lakossági fórumon.
Kövér László: A voksolás igazi tétje, hogy lesz-e európai jövő A bevándorlásnak a zsebbe vágó" következményei sem elhanyagolhatók.
Kövér szerint nem is arról szól a választás, hogy milyen jövő lesz, hanem hogy lesz-e És megint kevert népességezett.
Áder: Felbecsülhetetlen a Magyarország ügyét szívügyüknek tekintők összefogása Az államfő hatodik alkalommal látta vendégül a Magyarország Barátai Alapítvány tagjait.