Ötmillió Galaxy A mobilt passzoltak el rövid idő alatt Indiában

Komoly lendületet adott a Samsung friss, alacsonyabb árú szériája a népes országban.

2019. május 15. 15:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mobilárusító automatával támad a Xiaomi Indiában a Mi Express Kioskok segítségével már úgy lehet Xiaomi okostelefont vásárolni, akár egy doboz kólát.

Telefon-automatákat állít üzembe a Xiaomi Indiában úgy lehet majd készüléket vásárolni, ahogy üdítőt és snacket. Automatából.
Indiában megkezdődött a parlamenti választások hatodik szakasza Indiában vasárnap megkezdődött a parlamenti választások hatodik szakasza: hét állam, benne a szövetségi főváros, Újdelhi 59 választókerületében voksolnak
Csúnya ügybe futott bele a Pepsi Indiában Az ázsiai országban sok ezer gazda termeli a cégnek a Lays chipshez való krumplit, ám néhány más farmer is elkezdte a különleges burgonyát termeszteni. Per lett belőle.
1990 óta 70 százalékkal nőtt az alkoholfogyasztás a világon Különösen nagy mértékben a Távol-Keleten és Indiában, míg a fejlett nyugati ipari államokban csökkent. Persze nemcsak fejenként nőtt az átlagfogyasztás, hanem a népesség is durván megnőtt.
Több mint ezer házat söpört el Fani Bangladesben Indiában 16-an, Bangladesben 5-en haltak meg a ciklon miatt. Egész falvak víz alatt.

530 tonna aranyékszer cserélt gazdát január óta a világon Ebből 125 csak Indiában, ahol hagyományosan aranyat adnak házassági ajándékul.
További 400 ezer embert kell kimenekíteni a Fani ciklon útjából Indiában Így már kb. 1,2 millió emberről van szó.
Maoista lázadók végeztek több rendőrrel Indiában A lázadók tőrbe csalták a rendőröket.
21 diák végzett magával Indiában - Ez volt az oka Életeket követelt egy hiba.
90 méteres szakadékba zuhant egy busz Észak-Indiában, sok a halott A sofőr túlélte, szerinte a rossz időjárási körülmények miatt nem tudott fékezni.
Gazdákat perel a Pepsi, mert termeszteni merészelik a chipsburgonyáit Beperelt négy kisebb gazdaságot a PepsiCo Indiában, mert a kizárólag a Lays chipsek előállításához levédetett burgonyafajtákat termesztették - számolt be a CNN. Egyenként 10 millió rúpiát, vagyis...