A világ legfurcsább szobrai: nem csoda, hogy temetőbe állították őket

Szinte azonnal libabőrös lesz az ember, ha csak rájuk pillant.

2019. május 15. 17:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Markos György: Soha többé nem állok színpadra A legendás humorista 73. születésnapján beszélt arról, hogy eldöntötte: befejezi pályafutását. Nehezen szánta rá magát, végül édesapja, a néhai Alfonzó egykori tanácsa győzte meg.
A gyászoló család döbbenetes állítása: Öngyilkosságnak álcázták Sarolta megölését A nyomozás szerint saját életét oltotta ki a 22 éves debreceni nő, családja azonban biztos abban, hogy megölték. Azt is sejtik, ki a gyilkosa.
Kutyagyilkosság: Kitették a netre a panziós fotóját A gyanú szerint a panzió tulajdonosa mért halálos ütést a yorkshire terrierre.
Hegyi doktor - Újra rendel IV. 10. rész Martin lassan közeledik Lena felé. Meglepetés kirándulásra hívja a nőt, hogy megmutassa nemi Tirol legszebb kilátását. A szép nap hamar rémálommá változik, mikor a pár tanúja lesz egy autó lezuhanásának, aminek egy 9. hónapban lévő nő ül az anyósülésén. A hegyekben nincs térerő, Lenának kell elindulnia segítségért, mert Ninánál beindult a szülés, és Andreas tüdeje is összeomlással fenyeget.
Lesz ne mulass! - II. évad 4. rész A szórakoztató zeneipar szerelmes házaspárjának egyedülálló és rendkívüli műsora. Jolly és Suzy várja a nézőket, hogy zenész barátaikkal elfeledtessék a mindennapok gondjait, és felhőtlenül mulathasson minden korosztály - a Zenebutik...
Emőke és Müller összejönnek - Kedd 20.50 Dóra és Kardos csúnyán összevesznek Ági miatt, azonban Zoli továbbra is falaz a nőnek. Bandi és Laci közös nyaralása rosszul végződik, miközben Emőke és Müller összemelegednek.

Top hírek:
Ábel Anita lánya rengeteget nőtt - Luca az édesanyjával strandolt Ábel Anita lánya, Luca augusztusban már 11 éves lesz.
Angelina Jolie dögös ruhában jelent meg a Comic-Conon - Rég láttuk ilyen szexinek Aszimmetrikus szettben szexiskedett Angelina Jolie a hétvégén.
6 éves lett György herceg - Ilyen tündéri fotókat osztottak meg róla az elmúlt évben Képeken a tündéri György herceg.
Família Kft. vörös bombázója volt Felismered az 51 éves Xantus Barbarát? Ennyit változtak a Família Kft. című sorozat főszereplői.
A fiatalkori Alzheimer-kór kialakulásához is hozzájárulhat: a magas koleszterinszint és 6 másik kockázati tényező Friss kutatás azt támasztja alá, hogy a fiatalkori, tehát 65 éves kor előtt megjelenő Alzheimer-kór szorosan kapcsolódik a magas koleszterinszinthez.
Bourne filmek - vasárnap 21.00 Ajánló - Van akinek élve, van akinek holtan kell. Bourne filmek vasárnap esténként a Mozi+ -on! #filmekegesznap