A világ legfurcsább szobrai: nem csoda, hogy temetőbe állították őket

Szinte azonnal libabőrös lesz az ember, ha csak rájuk pillant.

2019. május 15. 17:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Múltidézés Cannes-ban: több mint félévszázad után újra együtt az Oscar-díjas szerelmesfilm szereplői Több mint öt évtized után újra összeálltak az Egy férfi és egy nő című francia filmdráma főszereplői. Jean-Louis Trintignant és Anouk Aimée 1966-ban szerepelt együtt a Claude Lelouch-rendezte filmben, ami rengeteg díjat kapott annak idején. A trió idén újraélte az akkori sikert: A 72. cannes-i filmfesztiválra ugyanis Lelouch elkészítette az alkotás folytatását, amelyben az immár 88 éves színész és 87 éves színésznő szerepelnek.
Bejelentette a magyar fesztivál - Lemondta fellépését a világsztár! Mégsem lesz megtartva a sokak által várt koncert.
Brutális, amit a két tolvajnővel műveltek a feldühödött vásárlók - videó A mexikói tolvajokat már jól ismerték a környéken, ám mégis mindig sikerült a két asszonynak elcsennie ezt-azt a boltokból. A Tapachula városában élő emberek azonban megelégelték ezt, és kegyetlenül móresre tanították a törvényszegőket. Vásárlók egy csoportja megverte, megrugdosta és leköpte őket, de ez csak a kezdet volt.
Rohamosan nő a demenciában szenvedők száma: Ezzel előzheted meg Egyre több embert érint a betegség világszerte.
Iszonyatos homokvihar csapott le egy ausztrál kisvárosra - videó Lenyűgöző, ám egyben félelmetes videót osztottak meg az interneten egy óriási homokviharról, ami május ötödikén tombolt Ausztráliában. A szigetország déli részén fekvő Mildura városára egy pillanat alatt éjszakai sötétség borult, amikor hirtelen ellepte a masszív homokvihar. Bemondták, hogy délután öt előtt pár perccel ér majd el minket.
Niki Laudát gyászolja a Forma1  Legendás alakját búcsúztatja a Forma1. Niki Lauda 70 évesen, családja körében, békésen távozott. Pedig nem adatott neki könnyű élet, ez alatt a hét évtized alatt többször is szembe kellett néznie a halállal. Először 1976-os szörnyű versenybalesetével kísértette a sorsot, majd kétszer is veseátültetésen esett át először testvérétől, Floriantól, majd feleségétől, Birgittől kapott szervet , tavaly pedig tüdőtranszplantáció várt rá.

Top hírek:
Meghalt Niki Lauda - A Forma-1-es legenda 70 évesen, családja körében hunyt el Hétfőn elhunyt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta.
Fiatal pasik hajtanak Gregor Bernadettre Három év múlva ötven lesz, mégis férfiak ezrei rajonganak érte. Egy ideje pedig a jóval fiatalabb pasik is bepróbálkoznak Gregor Berninél, aki a Borsban indokolja meg, hogy miért ad nekik kosarat.
Minden harmadik nőt érint a szex utáni depresszió: lehangoló kutatás született Sokaknál a szerelmi együttlétet nem követik örömteli érzések.
Új hőse van az internetnek: a norvég lány, aki lóként ugrál és gallopozik Ayla Kirstine csak néhány hete bukkant fel az interneten, máris egy rakás rajongót szerzett azzal, hogy a videón úgy viselkedik, mint egy ló. Az Insider magazinnak adott interjújában azt mondja, kiskora óta állat szeretett volna lenni, amikor négyéves volt, akkor imádta a kutyákat, és kutya szeretett volna lenni, de aztán később belezúgott a lovakba, azóta ló szeretne lenni.
Ma 70 éves a Dolly Roll énekesnője - Felismered fiatalkori fotóin? Ma ünnepli születésnapját a Dolly Roll énekesnője, Dolly.
Így búcsúztak a sorozattól a Trónok harca sztárjai Csekkold a megható Instagram posztokat!