Steam Summer Sale 2019 - kiszivárgott a dátum

Are you ready for a miracle? Úgy néz ki, hogy idő előtt derült ki a Steam idei nyári vásárának időpontja. A friss információk szerint június 25-től reszkethet a pénztárcánk.

2019. május 15. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Akciófigyelő: Elindult az Xbox Live Summer Sale Érdemes lehet átnézni a listát, biztos akad olyan játék, amelyet terveztetek már korábban beszerezni.

Alaposan betett a fejlesztőknek a Steam Grand Prix Ahogy arról beszámoltunk, a napokban elrajtolt az idei Steam Summer Sale, és vele együtt egy új metajátékot is indított a Valve. A Steam Grand Prix szabályrendszere azonban kifejezetten összetett és f...
2019 - Ma indul a Steam Summer Sale (PC) PC-sek, figyelem! Ahogy minden évben, úgy az idei nyári leárazás idején is lehet számítani kisebb-nagyobb engedményekre.
Steam Labs - mostantól jobban láthatjuk, min dolgozik a Valve A Steam új funkciói mellett új technológiákat, ötleteket, kísérleti projekteket is megismerhetünk.

Steam Labs - új funkciókkal kísérletezik a Valve Megnyílt a Steam Labs, a Valve tesztlaborja, ahol a nagyközönség is kipróbálhatja a népszerű PC-s piactér legújabb, kísérleti fázisban lévő funkcióit. Máris belenézhetünk három ilyen újdonságba.
Akik legjobban imádják a Windows 10-et A PC-s játékosok körében elsöprő a rendszer népszerűsége: a Steam játékplatformon a részaránya már elérte a 70 százalékot!
Shenmue III - Íme a teljes gépigény A támogatók nemrég kapták a hírt, hogy akár Steam kulcsot is igényelhetnek majd, de arra egy évet kell várniuk.
Megkezdődött a Steam nyári vására A tavalyi intergalaktikus kalandozások után idén egy corgikkal, teknősökkel, nyulakkal, malacokkal és kakadukkal megrendezett Grand Prix és persze több ezer akciós játék várja a játékosokat.
Linuxos játékosok, figyelem: elfordul a Steam az Ubuntutól Az Ubuntu a jövőben nem támogatja a 32 bites appokat és játékokat, emiatt viszont a Steam is megvonja a támogatást a népszerű Linux-disztribúciótól.