Steam Summer Sale 2019 - kiszivárgott a dátum

Are you ready for a miracle? Úgy néz ki, hogy idő előtt derült ki a Steam idei nyári vásárának időpontja. A friss információk szerint június 25-től reszkethet a pénztárcánk.

2019. május 15. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Beengedte alkalmazásboltjába a Steam Linket az Apple Közel egy év huzavona után beengedte alkalmazásboltjába a Steam játékstreamelő alkalmazását az Apple.

Steam Link - már iOS-ről is használható Az alkalmazást végre átengedte az App Store szűrője.
Ingyenes hétvégét kap a Conan Exiles A Funcom megerősítette, hogy a mai napon induló Steam Free Weekend keretén belül ingyenesen játszható lesz legutóbbi játékuk, a Conan Exiles. Az akció egészen vasárnapig tart.

Steam - egymilliárd regisztrált fiókkal Április végén hatalmas mérföldkövet hagyott maga mögött a Steam az online játékpiacra már több mint egymilliárd felhasználói fiók regisztrált. Ezek közül 90 millió felhasználó aktívan használja a szo...
Egymilliárd regisztrált felhasználóval büszkélkedhet már a Steam Az elmúlt években rengeteg fiókot hoztak létre a Valve platformján, ami most egy óriási mérföldkőhöz érkezett el.
Az Epic gyorsan felhagyna az exkluzívok gyűjtögetésével, ha a Steam több pénzt adna a fejlesztőknek A stúdió akár még a saját játékait is közzétenné a platformon, ha a Valve változtatna az üzletpolitikáján.