Orbán: Magyarország és Csehország kapcsolataiban nincsenek problémás ügyek

A magyar kormányfő és a cseh elnök budapesti találkozóján kölcsönösen dicsérték a két ország viszonyát és a visegrádi országok együttműködését.

2019. május 15. 18:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

182 milliárd forintnyi fegyvert adott el tavaly Csehország A cseh fegyver- és hadianyagkivitel 2016-ban ért rekordszintre, értéke 18,2 milliárd koronára rúgott akkor. (Külföld)

Megkerülhetetlenné váltak a V4-ek A V4-ek határozott diplomáciai fellépése Manfred Weber után Frans Timmermanst is megbuktatta, a visegrádi országok Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia Ursula von der Leyen német véd...

Friss hírek
A zöldek eltitkolnak valamit Akik azt állítják, hogy a klímaváltozás komolyabb fájdalom, áldozat és lemondás nélkül, jelenlegi életmódunk pusztán környezettudatos finomhangolásával megállítható, azok eltitkolnak valamit a választók elől.
Tarolt az új elnök pártja az ukrán parlamenti választásokon A Volodimir Zelenszkij ukrán elnök mögött álló Nép Szolgája párt várhatóan nagy arányú győzelmét erősítik meg azok a hivatalos részeredmények, amelyeket hétfőn hajnalban tettek közzé Kijevben az előző nap megtartott előrehozott ukrajnai parlamenti választásokról – jelentette az Unian ukrán...
Nagyobb védelmet akar a prágai Lennon-falnak a Máltai Lovagrend Nagyobb védelmet akar biztosítani a prágai Kampa szigeten lévő híres John Lennon-falnak a Máltai Lovagrend
Önbizalmat és erőt adott a nándorfehérvári győzelem A nándorfehérvári győzelem önbizalmat és erőt adott a szultáni hadsereg 1440-es években indított ambiciózus és lendületes hódító hadjárata ellen - mondta Horváth Richárd történész, az MTA BTK Történelemtudományi Intézet munkatársa az ostrom 563 éves évfordulójához kapcsolódóan hétfőn az M1 aktuá...
Nyíltvízi úszó vk - Rasovszky arany-, Olasz Anna ezüstérmes Kanadában Rasovszky Kristóf arany-, Olasz Anna ezüstérmet szerzett a nyíltvízi úszók világkupa sorozatának kanadai versenyén
Csúfosan leszerepelt Magyarország a jogállamiságot értékelő listán Joguralom tekintetében a legutolsók lettünk.

Itt a lista: ezek a vezetők lázadtak fel Timmermans ellen A francia elnök, a német kancellár, valamint a spanyol és a holland miniszterelnök megállapodott arról, hogy az Európai Tanács a szociáldemokrata Frans Timmermanst jelöli az Európai Bizottság elnöki p...
Nem állapodtak meg a 2050-es klímasemlegességről az uniós csúcson Sajtóhírek szerint Csehország, Lengyelország és Magyarország ellenállása miatt bukott a terv.
Nem akarunk Orbán-féle nacionalizmust Csehországban Újabb gigantikus tüntetés készül a korrupcióval vádolt Andrej Babiš miniszterelnök ellen. A mozgalom szervezői attól félnek, hogy Csehország a magyar útra lép.

Top hírek:
Folytatja szegény az ámokfutást
Ma is csak kicsit mérséklődik a kánikula 28-33 fok lesz, északkeleten, keleten fordulhat elő futó zápor.
Nincs megállás: négy év múlva az összes múzeumot megnyitnák a Ligetben Baán László szerint három év múlva állni fog az összes épület, négy év múlva meg is nyitnak.
Térképen a mezőny, amely összecsap az őszi választásokon Áder János köztársasági elnök hamarosan kiírja az őszi önkormányzati választások időpontját, indul a visszaszámlálás. Az ország több pontján megyeszékhelyeken és fővárosi kerületekben egyaránt éles versenyre lehet számítani. Van, ahol már azt is tudjuk, kik csapnak össze. Térképre tettük a Fidesz és az ellenzék jelöltjeit.
Lecseréli, nem megújítja az OKJ-t a kormány Elavult az Országos Képzési Jegyzékre (OKJ) épülő rendszer, ezért olyat alakítanak ki helyette, amely jobban igazodik a gazdasági környezethez.
Vádat emeltek a legdurvább kiskunhalasi élettárs és édesapa ellen A kisgyereknek kellett megvédenie az anyát akkor is, amikor azzal fenyegetőzött, hogy kibelezi.