A Fidesz nagyon rejtegeti Rogán Antalt

Úgy tartott migránsozós fórumot, hogy azt előtte nem kommunikálták, pedig a többi fideszes rendezvényt előre meghirdették. Nem először történt ilyen.

2019. május 15. 19:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hír: A Fidesz bűzlik a szennyvíziszaptól reagálás Nacsa Lőrinc nyilatkozatára Pecunia non olet, azaz a pénznek nincs szaga. Valószínűleg ez a mondat vezethette a Fideszt akkor, amikor a déli nyitás keretein belül bizonyíthatóan több mint 50 ezer tonna szennyvíziszapot engedett...

Reménykeltőek az Európai Bizottság új elnökének kijelentései Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője szerint reménykeltőek Ursula von der Leyennek, az Európai Bizottság új elnökének kijelentései.
Gyere haza Fiattal Az orbáni bér- és munkaerőpolitika leglátványosabb hozadéka kétségtelenül az a momentum volt, amikor a Fidesz munkástagozatának vezetője Londonba ment dolgozni; de azért a különféle gyere haza! progra...
Rogán hivatala 30 milliárdért szerveztet rendezvényt az Antenna Hungáriával, aminek nagyon nem ez a feladata Az alvállalkozók között persze ott vannak a Fidesz kedvencei, a Valton-Sec Kft. és Balásy Gyula cégei. (Belföld)
A határvédelem ma a legfontosabb A migrációs problémát a gyökerénél kell kezelni, erről Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője beszélt a testület szerdai ülésén. A politikus szerint a segítséget kell odavinni, ahol ...
Fidesz: az ellenzék a családok ellen Az ellenzéki képviselők - Gyurcsányékkal az élen - megint a magyar családok ellen szavaztak a jövő évi költségvetés múlt heti elfogadásakor. Ezt mondta Dunai Mónika fideszes országgyűlési képviselő, a...

Fidesz: Megelőlegeztük a bizalmat von der Leyennek, de vannak elvárásaink A DK szerint viszont az új bizottsági elnök rossz lesz Orbánnak és az illiberalizmusnak.
Választási szövetségre lép a Fidesz az Összefogás Pécsért Egyesülettel Azt ajánlják a város polgárainak, hogy Vári Attilát válasszák Pécs polgármesterévé.
Az európai szocialisták hallgatnak a Fidesz EP-képviselői elleni bojkottról A lobbihoz a hazai baloldal is csatlakozott.
Fidesz-KDNP: A bevándorláspárti baloldal bosszút akar állni Magyarországon Így értékelték a kormánypártok az elmúlt napok történéseit.
"Karanténba zárás sikerét" ünnepli a nyugat-európai baloldal Az M1 birtokába került egy email, amely szerint a "balliberális oldal" minden eszközzel próbálta megakadályozni, hogy a Fidesz, valamint más szerintük Európa-ellenes pártok képviselői fontos pozíc...
Kocsis a parlamenti bizottsági helyek elvételével fenyegeti a DK-t A Fidesz frakcióvezetője azon kapta fel a politikai vizet, hogy a Demokratikus Koalíció EP-képviselői nem támogattak fideszes politikusokat a brüsszeli "posztfogásban". (Belföld)