Európa szívéből érné el a Google, hogy bízzunk benne

Münchenben nyitotta meg biztonsági központját a Google, ahol a felhasználói adatok kezeléséről és jövőjéről döntenek majd.

2019. május 15. 19:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ezt kapcsolja be azonnal a Google-fiókjában, ha még nem tette volna! Szánjon pár percet a fontos beállításokra, így később nem fog lesz oka bánkódni amiatt, hogy feltörték a fiókját.

Magyarországra is megjött a felturbózott YouTube, benne sok vágyott extrával Egy évvel az indulás után Magyarországra is megérkezett a Google zenehallgatós szolgáltatása, a YouTube Music, amiből ingyenes és fizetős változatot is kínálnak a felhasználóknak. Mostantól elérhető ...
A Google egyik appja miatt akadoznak a Pixel mobilok A Digitális jóllét lassítja a cég saját telefonjait.
Visszakerült a rablópártos videó második része a Youtube-ra, amit csütörtökön adatvédelmi problémákra hivatkozva szedett le a Google A cég egyelőre nem mondott semmit arról, hogy pontosan miért vették le pár napja a videót, vagy hogy most miért tették mégis vissza.
A Google adatvédelmi okokra hivatkozva törölte Gulyás Márton rablópártos videóját a Youtube-ról Valaki panaszt tett a cégnél, hogy a beleegyezése nélkül szerepelt a videóban.
Máris szétszedték a Google legújabb telefonját, kiderült, mennyire javítható Az iFixit csapata ezúttal a Google új telefonját vette kézbe, hogy kiderüljön, hogyan is néz ki belülről a mobil.

Gesztusvezérlésre tér át az új Android Q is Számos felhasználóbarát funkcióval bővül a Google legfrissebb mobilos operációs rendszere.
Videón a következő Android legnagyobb dobásai A Google jelenleg is zajló fejlesztői konferenciája jó apropó volt arra, hogy közelebbről is megmutassák a készülő új oprendszert, a Q-t.
Itt a szuperolcsó Google Pixel és az Android 10 Az új mobil 400 dollárba kerül, az Android pedig tele van mesterséges intelligenciával.
Mostantól időzítve is lehet e-mailt küldeni a Gmailben mutatjuk, hogyan A Google egy hónapja ígérte meg, hogy jön az időzített levélküldés lehetősége a Gmailbe. Mutatjuk, hova kell kattintani, hogy működjön a dolog.
A Google Stadia miatt kiszálltak a befektetők a Slighty Mad konzolja mögül Nem csak hogy meg kell változtatni a nevét, lehet, hogy be is bukik az egész a megjelenés előtt.
J-Lo szexizése miatt fejlesztett a Google - a pont ma 60 éves Grammy legextrémebb pillanatai Bizarr művészet - ezt a címet viseli sorozatunk, melyben világhírű alkotók (legyenek azok írók, festők vagy épp színészek, zenészek) megdöbbentő, megbotránkoztató, sokszor sötét titkairól rántjuk le a...