Völner Pál: Magyarország továbbra sem fogadja el a migránskvótát

Felháborító, hogy Brüsszel még mindig ránk akarja kényszeríteni a betelepítési kvótát

2019. május 15. 21:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Igazságügyi miniszterhelyettes: Az egész Alaptörvényt felülvizsgáljuk Varga Judit leendő igazságügy-minisztert a parlamenti meghallgatása után kérdeztük. Ő nem válaszolt, az őt kísérő Völner Pál igen.

Tóta W.: Jogunk van tudni, mire készül Brüsszel Na lássuk azt a jogállamilag szigorúbb Európát!
'Brüsszel nem áll le'  Felháborítónak nevezte a KDNP országgyűlési képviselője, hogy Dimitrisz Avramopulosz, Brüsszel migrációs biztosa egy előzetes megállapodást akar a migránsok elosztásáról. Nacsa Lőrinc szerint ez...
Brüsszel egy fillérrel sem támogatja a magyar határvédelmet Pedig hazánk Európa határait is védi.
Brüsszel továbbra is a migráció legalizálásán dolgozik Nemcsak az utazásban kapnak segítséget a migránsok. Berlinben például ingyenes egészségügyi ellátáshoz is juthatnak. A német főváros baloldali vezetése ugyanis – az anonim bankkártyákhoz hason...
Brüsszel egyelőre nem indít eljárást a brutális olasz hiány miatt Az EB szerint az elfogadott intézkedések most elégségesek ahhoz, hogy az ügy ezen szakaszában ne javasolja a túlzottdeficit-eljárás megindítását.

Brüsszel ad még 85 milliárd forintot új bölcsődei férőhelyek létrehozására A kormány által az év elején meghatározott 10 milliárdos keretösszeg így 95 milliárdra ugrik.
Nem jött be Sorosék terve: Babis a helyén maradt Soha nem látott nyomást helyezett a bevándorláspárti Soros-hálózat és Brüsszel Andrej Babis cseh miniszterelnök bevándorlásellenes kormányára, de a prágai kormány bukott.
162 milliójába kerülhet egy légitársaságnak, hogy visszafordult egy repülője A Brüsszel-Washington járat utasai kapnak ugyan majdnem 200 ezer forintnyi kártérítést, de valószínűleg nem örülnek.
Sorosék ki akarják iktatni Babist a politikából Hatalmas nyomást helyez a Soros-hálózat és Brüsszel Andrej Babis cseh miniszterelnök bevándorlásellenes kormányára.
Felháborítónak tartja a Fidesz, hogy Brüsszel továbbra is Magyarországra akarja kényszeríteni a betelepítési kvótát Brüsszelben azt akarják, hogy Magyarország is bevándorlóországgá váljon.
Hatalmas segítség a nyaralóknak: fontos kérdésben döntött Brüsszel Sok bonyodalomtól mentesülnek majd a peches utazók...