Postára sietett, leállíttatta a 4-es metrót a volt BKV-s

A Móricz Zsigmond körtéri postára igyekezett feladni a csomagját kedden este egy 23 éves férfi, aki miatt néhány percre le kellett állítani a 4-es metró forgalmát a Bikás park megállóban. A gyanú szerint hazugsággal próbált feljutni a szerelvényre.

2019. május 16. 3:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Móricz Zsigmond-megemlékezést tartanak Szatmárban Konferenciával, irodalmi túrával és koszorúzásokkal emlékeznek a 140 éve született Móricz Zsigmondra pénteken és szombaton Tiszacsécsén, Szatmárnémetiben és Börvelyen

Friss hírek
Mariah Carey: Az első férjem foglya voltam
Hatalmas a botrány Kylie Jenner fotója körül Szerinted kinek van igaza?
Százezer új beteget regisztráltak HIV-fertőzéssel Aggasztó adatokat tettek közzé.
Mégsem veszett nyoma a BRFK összes munkatársának személyes adatait tartalmazó pendrivenak A BRFK egyik munkatársa még januárban veszített el egy 4 GB-os pendriveot, rajta az összes munkatársuk személyes adataival. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság emiatt 5 millió forintra bírságolta a Budapesti Rendőr-főkapitányságot a hanyagságért, de az adathordozóról azóta sem lehetett tudni semmit.
Kedvenceink kedvencei - 345. rész A Zenebutik sztárjai mutatják be kedvenc zenéiket. Megtudhatjuk, hogy nekik milyen zene tetszik. Mit hallgatnak a kocsiban utazás közben, vagy otthon ebédnél, kávézáskor és melyek azok a zenék, amelyekre szívesen buliznak. Kedvenceink kedvencei a...
Miután elvesztette szüzességét, Miley Cyrus nem akarta tovább játszani Disney-s szerepét Miley Cyrusban valami megváltozott az első szexuális élménye után. Ma már sokkal teljesebbnek érzi magát, mint a Hannah Montana-korszakban.

Száznegyven éve született a múlt századi magyar realista prózairodalom legkiemelkedőbb alakja Móricz Zsigmond műveiben a magyar társadalom minden rétegéről pontos képet rajzolt, feszes párbeszédek, hiteles, elemző lélekrajz, drámaian izgalmas helyzetek jellemzik írásait.
Többször is mélyen egymás szemébe néztünk A Móricz Zsigmond körtéren kezdődött, és egészen Újbuda Központig tartott a nem mindennapi látás.

Top hírek:
Az önbizalom-építés 9 lécsőfoka: ezt tanácsolják a pszichológusok Hogyan lehetsz magabiztosabb kilenc egyszerű lépésben?
Beyoncé villantós estélyiben - Bugyi nélkül viselte az arany ruháját Az oroszlánkirály díszbemutatóján igen merész ruhába bújt Beyoncé.
Kulcsár Edina eltitkolt húgával pózolt Renáta így hasonlít rá Kulcsár Edina és húga, Renáta kísértetiesen hasonlítanak egymásra.
Madárka - 42. rész Selim előre eltervezett szándékkal betör Besime házába, mikor Seyfettin és Kamran elmegy otthonról. Feride-t elrabolja, Necmiye-t pedig meglövi.
Keller megölné Rolandot - Kedd 20.20 Márk szerint Rolandot csak egyetlen módon lehet kiiktatni, mégpedig ha megölik. Gyöngyi megpróbálja jobb belátásra bírni Bandit, Alex pedig minden erejével azon van, hogy meggyőzze Melit, hogy az ő oldalukra álljon.
Anya, lánya, unokája - július 21., vasárnap, 21.00 Ajánló - Szereplők: Jane Fonda, Felicity Huffman, Lindsay Lohan, Dermot Mulroney, Cary Elwes, Hector Elizondo, Garrett Hedlund