Az ombudsman szerint alapjogokba ütközik a kötelező nyelvvizsga bevezetése

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő tette fel a kérdést Székely Lászlónak, aki szerint a kormány még mindig nem tett eleget a nyelvoktatással kapcsolatos alapvető követelményeknek.

2019. május 16. 5:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A kormány szerint nem a 2050-es uniós klímacélt vétóztuk meg, épp "csak" céldátumot nem szeretnénk a karbonsemlegességhez Az innovációs minisztériumot Szél Bernadett kérdezte a Parlamentben.

Péterfalvi Attila három éve vizsgálja, hogy joggal titkolják-e, mennyibe került a kormány egyik paksi tanulmánya, és most még egy kis időt kért a bíróságtól Szél Bernadett még 2016-ban kérdezett valamit az atomerőmű bővítéséről, a NER pedig nagyon alaposan átgondolja a választ.
Titkosak azok a szakmai anyagok, ami alapján Orbán a klímasemlegesség ellen szavazott Brüsszelben Szél Bernadett kérte ki a dokumentumokat, de a kormány szerint még előkerül újra a téma az EU-ban, ezért a júniusi magyar vétó még nem végleges vétó, és így a döntés nem is döntés még.
Nem sérti az Alaptörvényt egyes paksi iratok eltitkolása Négy év után utasította el az Alkotmánybíróság Szél Bernadett független képviselő 2015-ben még az LMP társelnöke panaszát: nem sértette meg az Alaptörvényt a bíróság, amikor elfogadta, hogy a paksi...

A zóna Valami nagyon nincs rendben a magyar zónában, ahová nem engednek be senkit, de amelyről időről-időre mégis kiderül: fekély a nemzet lelkiismeretén. A múlt héten Szél Bernadett és Bősz Anett jutott be ...
Szél Bernadett elvinné Deutschot egy tranzitzónába A független képviselő szerint megváltozna a fideszes véleménye, ha vele tartana a menekültek közé.
Szél Bernadett a kötelességére figyelmeztette Orbán Viktort Az országgyűlési törvény által előírt beszámolást mulasztotta el a kormányfő.
Szél Bernadett összehívta az Európai ügyek bizottságát a kormány klímaügyi vétója miatt A független képviselő a kormány klímapolitikáért és európai uniós ügyek koordinációjáért felelős képviselőit várja az ülésre.