Az ombudsman szerint alapjogokba ütközik a kötelező nyelvvizsga bevezetése

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő tette fel a kérdést Székely Lászlónak, aki szerint a kormány még mindig nem tett eleget a nyelvoktatással kapcsolatos alapvető követelményeknek.

2019. május 16. 5:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pont nem működött a térfigyelő, amikor lefestették Szél Bernadett plakátjait Vörös festékkel fújták le a parlamenti képviselő irodájánál az ellenzéki plakátokat Budakeszin.

Elképesztő gyorsasággal festékezték össze az ellenzéki plakátokat Szél Bernadett irodájánál Egy napot sem éltek meg.
Az álhírgyárak tehetnek mindenről Szél Bernadett volt miniszterelnök-jelölt május 4-én Facebook-bejegyzésben számolt be arról, hogy fake news-konferencián járt Barcelonában.

Elutasította a választási bizottság az óvodai aláírásgyűjtés miatti beadványt Szél Bernadett a hvg.hu cikke nyomán fordult a testülethez.
A Választási Bizottsághoz fordul Szél Bernadett a józsefvárosi Kubatov-listázás miatt Az önkormányzati fenntartású óvoda dolgozóit "megkérő" alpolgármester a független politikus szerint kétszeresen is törvényt sértett.
Szél Bernadett: Orbánék mindent felzabáltak, kicsináltak Szerinte már nincs demokrácia, kár is lenne elbábozni, hogy van.
Egy tévedés segítheti az LMP-t Tömegek hiszik azt, hogy Szél Bernadett és Hadházy Ákos még mindig a párt politikusa. Szélről például az LMP-szavazók 59 százaléka.