Japánban a Switch már beelőzte a PS4-et

A Nintendo ebben a generációban nagyot gurított a japánoknál, a Switch eladásai ezekben a hetekben már meghaladták a PlayStation 4-ét. És ehhez mindössze két évre volt szükségük.

2019. május 16. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Októberben jöhet a Luigi's Mansion 3 (Switch) A mexikói Amazon az előrendelőknek kiküldött emailben napra pontos dátumot adott meg a premierről.

Idén biztosan nem kap ráncfelvarrást a Switch Most, hogy a Nintendo Switch Lite bemutatkozott, adja magát a kérdés, hogy megkaphatjuk-e idén a Switch korábban szintén pletykált "Pro-kiadását" is. A Nintendo of America elnöke, Doug Bowser lehűtött...
A Nintendo bejelentette új, hordozható minikonzolját Érkezik az új Nintendo Switch Lite.
Tetris 99 - érkezik az offline multiplayer Nem kell netre másznunk a multihoz! A Nintendo Switch népszerű tetrises battle royale-játéka hamarosan újabb DLC-t kaphat, amely segítségével helyi többjátékos mókát indíthatunk a barátainkkal.
Nintendo Switch Online - tízmillió előfizető A Nintendo elnöke, Shuntaro Furukawa nemrég megtartotta a cég befektetőinek tartott éves beszámolóját, ahol kiderült, egyelőre nagyon hasít a tavaly szeptemberben indult Nintendo Switch Online.
A Nintendo Switch idei játékai nem forradalmiak, de ez nem jelenti, hogy unatkozni fogunk Egy rövid kirándulás alkalmával kipróbáltuk és meglestük a hibrid konzolra a Nintendótól és más stúdióktól idén érkező játékok színe-javát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek Megkezdődött július, vagyis a Stranger Things hónapja; csütörtökön rajtol el a sorozat harmadik évadja, melyhez ezúttal egy játékot is kapunk. De a héten érkezik még a Sea of Solitude, és sok-sok kala...
Okostelefonokon és táblagépeken is játszhatunk majd Tetris battle royale-t A Switch után nemsokára telefonon is összemérhetjük Tetris tudásunkat másik 99 emberrel, de nem szimplán a Tetris 99 portját kapjuk meg.
Már elérhető a Dragon Quest Builders 2 demója (PS4, Switch) A játékhoz kaptunk egy friss előzetest is, amelyben többek között az új építő mechanikákkal és eszközökkel ismerkedhetünk meg.
Augusztusban jön Switch-re a Friday the 13th: The Game Ultimate Slasher Edition Az új kiadás az alapjáték mellett az összes DLC-t tartalmazni fogja, valamint egy különleges posztert is kapunk a csomagban.
Listázott pár Switch Mini kiegészítőt a HonSon De hol a konzol? A Nintendónak nem szólt erről senki?
Az eddigi legnagyobb fizikai adathordozót igényli a The Witcher 3 Switch portja A Macronix nem hiába fejlesztette ki a 32 GB-os verziót, de annyira sokan azért nem fogják majd ezt használni.