Japánban a Switch már beelőzte a PS4-et

A Nintendo ebben a generációban nagyot gurított a japánoknál, a Switch eladásai ezekben a hetekben már meghaladták a PlayStation 4-ét. És ehhez mindössze két évre volt szükségük.

2019. május 16. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hónapokat csúszik Switchen az új Bubsy A PC-s és PlayStation 4-es verziót nem érinti a késés, és tartható lesz a májusi rajt, ám a Nintendo Switch-játékosoknak még jócskán várniuk kell az 1990-es évek legendás hiúzának visszatérésére.

Switch Online - megvannak a májusi ingyenjátékok A Nintendo lerántotta a leplet a fizetős Switch Online ingyenes, májusi játékfelhozataláról. A legújabb NES-játékkínálatban megtaláljuk a Donkey Kong Jr.-t, illetve a Clu Clu Landet is.
Szinte biztos, hogy jön Switch-re is a Darksiders 2: Deathinitive Edition A kanadai EB Games idő előtt tette ki a játék adatlapját a Biomutant című programjával együtt.
Forza Street - Esélyes, hogy jön Nintendo Switch-re is Jelenleg csak a PC-s változat érhető el, de hivatalosan bejelentették már az iOS és Android verziókat is.
Nintendo Switch Online - ez a három játék érkezik ebben a hónapban Még mindig nem SNES-es címek, de ezek sem rosszak.
Rock of Ages II: Bigger and Boulder - Még ebben a hónapban megjelenik Switch-re A Rock of Ages 2-ben a játékosok legfeljebb három barátjuk oldalán is szétzúzhatják az ellenséges kapukat kooperatívan, vagy kövezhetik ki pusztításuk útját egymás ellen megmutatva, hogy ki az igazi K...

Megjelenési dátumot kapott a Bloodstained: Ritual of the Night A PC-s, a PlayStation 4-es és az Xbox One kiadások érkeznek elsőnek, a Switch verzió egy héttel később várható.
Gyorsulnak a Nintedo Switch konzolok A legutóbbi rendszerfrissítés során a Nintendo egyes esetekben engedélyezte a processzor órajelének megemelését, ami több ponton is jótékony hatással lesz a játékélményre.
NBA 2K Playgrounds 2 - itt a cross-play támogatás A tavaly októberben megjelent arcade kosárlabdás cím vadiúj frissítést kapott a minap. A tartalmi finomságok mellett a cross-play támogatás is bekerült a kalapba, így a PC-sek, az xboxosok és a Switch...
Egy hétig kipróbálható a Nintendo Switch Online A Nintendo jóvoltából május 3-ig tolhatjuk a Mario Tennis Aces online demóját, ami mellé még a Nintendo Switch Online egyhetes próbaverzióját is hozzácsapják. Ha kíváncsi vagy a szolgáltatásra, remek ...
A Smash Ultimate a legnépszerűbb verekedős játék Alig néhány hónapja jelent meg, de máris a világ legkapósabb bunyós játékává vált a Super Smash Bros. Ultimate. A decemberben piacra dobott Switch-exkluzív már majdnem 14 millió eladott példánnyal büs...
Már VR-ban is nyomhatod az új Zeldát és a Super Mario Odyssey-t A Nintendo Labo: VR Kittel a két legütősebb Switch cím is új megvilágításba került.