Az Xperia 20 is megmutatta magát

Igaz, újfent korai renderképeken. Készülőben a Sony őszi mobilkínálata, ismerős, hosszúkás vonalakkal.

2019. május 16. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Xperia 2-ről bukkantak fel renderek Még az Xperia 1 is előrendelési fázisban van, de már érkeznek a képek az állítólagos utódról.

Van, ahol nagy ajándék jár a Sony Xperia 1 mellé Több skandináv országban is egy 300 eurós Sony WH-1000XM3 fejhallgató jár azoknak, akik előrendelik az Xperia 1 csúcsmobilt.
Zeiss és Samsung technológiával érkezhet a Sony Xperia 1 Úgy néz ki, hogy többek között Zeiss és Samsung alkatrészekre építette a Sony az Xperia 1 kamerarendszerét.
Meglepő együttműködést jelentett be a Sony és a Microsoft Partnerségre lép egymással a konzolpiac két nagy riválisa, a Sony és a Microsoft. A cél: jobb felhőszolgáltatások működtetése.
Kedves ellenségem: összefog a Sony és a Microsoft A két cég többek között a játékkonzolok piacán egymás legendás ellenfele - és pont ezen a piacon dolgoznak majd együtt is. Érdekes húzás, de sejthető, mi adta az ötletet.
Megvan, hogy mikor kerülhet boltokba a PlayStation 5 Egy japán elemző szerint másfél év múlva kérkezik a Sony következő konzolja.

2020-ban érkezik a Predator: Hunting Grounds A tegnapi State of Play bemutatón több izgalmas alkotásról is lerántották a leplet, így többek közt kiderült, hogy a Sony Interactive Entertainment és a 20th Century Fox összefogásának köszönhetően eg...
Nagy hír a playstationösöknek: jön az EA rég várt szolgáltatása és vele sok-sok új játék Hosszú várakozás után végre a Sony konzolján is elérhetővé válik az EA havidíjas szolgáltatása.
EA Access - végre PlayStation 4-re is elérhető lesz Nyáron már a Sony konzolján is élvezhetjük az EA előfizetéses szolgáltatása által kínált játékokat.
Csütörtökön jön a következő State of Play Újabb rövid State of Play műsorral készül a Sony. Egy nagyjából tízperces videóanyagot láthatunk majd a hét második felében, ahol láthatunk részleteket a MediEvilről, és lehull a lepel egy vadiúj IP-r...
Mit tudhat az új PlayStation? A processzormagokat és a grafikus vezérlőt nagyjából körvonalazta a Sony, de mi van igazán mélyen?
Ez a God of War gyűjtemény bekerült a Guinness rekordok könyvébe A rekorder játékost a Sony Santa Monica fejlesztői is vendégül látták.