Az Xperia 20 is megmutatta magát

Igaz, újfent korai renderképeken. Készülőben a Sony őszi mobilkínálata, ismerős, hosszúkás vonalakkal.

2019. május 16. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Erősebb hardverrel jön az Xperia 20 A Sony pedig eközben egy hajlítható megoldással is készül.

A Sony továbbra is bízik a fizikai adathordozókban Érkezik vállalat új, UHD Blu-ray támogatású asztali médialejátszója.
Feltekerhető kijelzős mobilon dolgozik a Sony Jövő év végén jelenhet meg a Sony rejtélyes mobilja, amivel a Samsung és a Huawei hajtogathatós mobiljaival versenyezne.
The Last of Us: Part II - tényleg februárban érkezik? Még mindig rejtély, hogy a Sony és a Naughty Dog mikor akarja boltokba küldeni a The Last of Us második felvonását, de egy újabb pletyka ismét a sokat emlegetett februári megjelenésről szól.
Még a Konamit is meglepte PES és a Detroit cseréje Úgy tűnik, hogy még a Pro Evolution Soccer 2019-et fejlesztő és kiadó Konamit is meglepte, hogy a Sony az utolsó pillanatban lecserélte a PS Plus-os előfizetőknek szánt játékot a Detroid: Become Human...
Különleges videóval ünnepli a Sony, hogy 40 éves lett a Walkman Bár a streaming szolgáltatásokkal vált teljesen priváttá a zenehallgatás, a folyamathoz a Sony Walkmanjének sikerei is kellettek. Az eszköz épp a napokban lett 40 éves.

Egy fiatal játékos összerakta a Super Mario Maker 2-t a PS4-es LittleBigPlanet 3-ban A zseniális rajongói projektnek hála többé-kevésbé már a Sony masináján is elérhető a Nintendo alkotása.
Megváltozott a PlayStation Plus júliusi felhozatala Szomorkodhatnak a foci szerelmesei, de cserébe szinte mindenki más örülhet; a Sony az utolsó pillanatokban megváltoztatta a júliusra beígért játékokat, melynek értelmében a Pro Evolution Soccer 2019-e...
A hardcore játékosokra fókuszál majd a PS5 A Wall Street Journal beszámolója szerint a Sony elnöke, Kenichiro Yoshida egy befektetőknek tartott előadáson megerősítette, hogy a következő generációs PlayStationnel is a keményvonalas játékosokra ...
EA Access - július végén jön PlayStation 4-re Az Electronic Arts végre elárulta, hogy mikortól kezdve fizethetünk elő a szolgáltatásra a Sony konzolján.
Sorozat készül a Final Fantasy XIV alapján A Sony Pictures és a Hivemind közreműködésével készít élőszereplős sorozatot a Final Fantasy XIV alapján a Square Enix. A találgatások alapján nem kizárt, hogy az adaptáció az Amazonnál vagy a Netflix...
A 2019-es GameStar tábor egyik lakója egy PS4 Slimmel térhet haza Nincs min pörgetni a Sony exkluzív játékait? Semmi gond, a GameStar táborban esélyed nyílik orvosolni ezt!