Korlátlan videózással újít a Vodafone

Újabb, korlátlanságot biztosító tematikus kiegészítő csomaggal egészítette ki portfólióját májustól a Vodafone Magyarország. A Video Pass konstrukció bizonyos videostreaming-szolgáltatások esetén nyújt korlátlanságot, havi 5000 forintért cserébe, de a csomag ingyenesen jár azoknak, akik az új RED tarifák egyikére előfizetnek.

2019. május 16. 10:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szabad parkoló­helyeket mutatna a Ford és a Vodafone A nagyvárosokban az autók jelentős része parkolót keresve köröz, mert nem tudják hol van üres hely. Valós idejű adatmegosztással egyéb problémák is megoldódnak.

Minden akadály elhárult a UPC felvásárlása elől Bennfentes források szerint lényegében minden akadály elhárult az elől, hogy a Vodafone Csoport felvásárolja a Liberty Global négy európai leányvállalatát, köztük a UPC Magyarországot.

Friss hírek
Itt a bizonyíték, hogy nemcsak harcolni, de forgalmat irányítani is simán lehet fénykarddal A Star Wars-filmekben brutális összecsapások eszközei ezek a fegyverek, de a való életben sokkal kedvesebb célra használják őket.
Vélemény: most akkor tényleg egy fekete nő lesz az új James Bond? Avagy egyes kommentelők megint a címekig jutottak csak az olvasásban, vagy épp olyan dolgoktól félnek az utóbbi évek tendenciáinak tükrében, amik ebben az esetben közel lehetetlennek tűnnek.
Íme a GRID hivatalos gépigénye Kiderült, milyen gép kell a GRID futtatáshoz.
Darksiders III - véletlenül elérhetővé vált a még meg nem jelent DLC Egyelőre még a fejlesztők sem értik, mi lehet a probléma, de néhány Xbox játékosnak már elérhetővé vált a legújabb DLC egy befejezetlen verziója.
Jövőre láthatjuk A nagy Lebowski testvérfilmjét 2020-as premierdátumot kapott a The Jesus Rolls.
Dota Underlords - több mint egy tucat új hőssel bővülhet a játék Egy adatbányász kutakodott kicsit a fájlokban, így talán megtudtunk néhány részletet a jövőben érkező tartalmakról.

Okosüzemet épít a német elektromos autógyár Okosgyárat építene a német elektromos autózási startup, az e.GO az Ericssonnal és a Vodafone-nal karöltve, partnerségi megállapodásuknak aláírására a napokban került sor - írja az Ericsson...
Különleges, ingyenes "drónkerítést" mutatott be a Vodafone A Vodafone új megoldásával a mobiltechnológia révén is szigorú ellenőrzés alatt lehet tartani a repülő szerkezeteket, és meg lehet akadályozni a drónok berepülését különféle ideiglenesen őrzött terül...
F1-Archív: Vita a dohányreklámok körül Felváltva rendezheti az Olasz Nagydíjat Monza és Imola, beperli a Vodafone-t Eddie Jordan, illegális lehet a dohányreklámok betiltása, megműtik Ecclestone-t: június 17. hírei az elmúlt két évtizedből.

Top hírek:
A heti játékmegjelenések és filmpremierek Noha kétségtelen, hogy nem ezen a héten rajtolnak el az év legnagyobb durranásai, azért így is jócskán akad majd okunk leülni a monitor elé, vagy ellátogatni a legközelebbi moziba.
Lekörözte a Teams a Slack felhasználószámát Először közölt felhasználói adatokat a Microsoft a Teams kollaborációs megoldással kapcsolatban. Méghozzá a megoldást több mint napi 13 millióan használják, vagyis többen, mint a konkurens Slacket.
Előzetest kapott a Preacher utolsó szezonja Ilyen lesz az új Preacher-évad.
Végleg leszámol a PUBG a csalókkal És a legújabb Inside Look-videónak hála most mi is láthatjuk akció közben, hogy miként küzdenek meg a PUBG Anti-Cheat Unit dél-koreai csapatának fejlesztői a csaló játékosok tízezreivel.
Acer blog: harmadik generáció a mobilban, I. rész Két, 3000-es mobil Ryzennel szerelt notebookot fújt be hozzánk a szél ám itt még nem 7 nm-es modellekről van szó.
Egymásnak eresztik a csalókat az Apex Legendsben A Respawn a Redditen adott helyzetjelentést arról, hogy áll az Apex Legends csalói ellen folytatott háborúval. A srácok több megoldáson is dolgoznak, ami könnyebbé teheti majd a játékosok életét a jövőben.