Lakner Zoltán: A Kövér-féle mondatok világosan megjelölik, hogy kiket kell gyűlölni

A melegségét nyíltan vállaló politológus szerint a nem egyenrangú homoszexuálisokról beszélő házelnök üzenete mindenkinek szól.

2019. május 16. 10:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kövér a pedofilokhoz hasonlította az örökbefogadó azonos nemű párokat A fideszes házelnök szerint normális homoszexuális nem is akar ilyet.

Kövér a pedofíliához hasonlította a követelést, hogy a homoszexuálisok is házasodhassanak és fogadhassanak örökbe Az Országgyűlés elnöke arról beszélt a Fidesz zuglói híveinek, hogy normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak.
Kövér László a média agymosó hatásának tudja be, hogy több embert érdekel a klímaváltozás, mint a bevándorlás A házelnök hatalmas megfejtésben volt a siófoki lakossági fórumán.
Kövér László: A választások után felgyorsulhat az EU bővítése Magyarország minden segítséget igyekszik megadni Montenegró európai integrációjához.
A csodákra nem várni kell A csodákra nem várni kell, mert azok a gyermekekben, a jövő nemzedékeiben rejtőznek, és hittel, szeretettel, valamint kitartással mindig átlényegíthetik az életet – mondta Kövér László házelnö...
Kövér László szerint Európa sorsdöntő választás előtt áll Sorsdöntőnek nevezte a május 26-i európai parlamenti (EP-) választást a demokrácia, valamint az identitás és az önrendelkezés megőrzése szempontjából az Országgyűlés elnöke pénteken Zalaegerszegen, a ...

Kövér: A magyarság számára a kereszténység államalkotó és nemzetmegtartó erő A kereszténység a magyarság számára a Kárpát-medencében államalkotó és nemzetmegtartó erő több mint ezer éve mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke csütörtökön a 2020-as budapesti Nemzetközi Euc...
Tényleg úgy tűnik, hogy egy élő DK-s politikusról mintázták meg Deák Ferenc csepeli szobrát A poén az, hogy a szobrot alkotó kohász ügyesebb, mint a Budapestet szörnyű giccsekkel teleszóró, elvileg profi kollégái. Időközben egyébként Kövér Lászlónak is állítottak egy szobrot.
Brüsszeli vezetők elfednék az elhibázott bevándorlási politikát Kövér László Pakson tartott lakossági fórumon.
Kövér László: A voksolás igazi tétje, hogy lesz-e európai jövő A bevándorlásnak a zsebbe vágó" következményei sem elhanyagolhatók.
Kövér szerint nem is arról szól a választás, hogy milyen jövő lesz, hanem hogy lesz-e És megint kevert népességezett.
Kövér László ellen tiltakozik a Magyar Bírói Egyesület Nem ünnepelte a bírói függetlenséget, hanem támadta.