Megint csúszik a Skull & Bones, kihagyja az E3-at is

A Ubisoft a legutóbbi üzleti jelentésében kitért az online kalózos játékára is. Bár úgy volt, hogy még idén megkapjuk a Skull & Bonest, a játék újra csúszni fog, 2020 áprilisánál korábban ne is számítsunk a premierre.

2019. május 16. 10:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Három nagy, még ismeretlen Ubisoft játékot kapunk 2020 elején Ősszel várhatóan csak a Ghost Recon Breakpointot adja ki a francia vállalat.

Tom Clancy's The Division 2 - a héten jön az első 8 fős raid A Ubisoft hamarosan komoly kihívás elé állítja a washingtoni ügynököket.
Rainbow Six: Siege - itt az első kép az érkező operátorokról A Ubisoft közzétett egy bejegyzést a Twitteren, ami egyértelműen a játék soron következő frissítésére utal.
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint - két előzetes mutatja be a sorozat következő részét A Ubisoft hivatalosan bejelentette a Wildlands folytatását, amiben ismét négyesben mehetünk kalandozni.
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint - kiszivárgott pár infó Hivatalosan csak holnap jelentik be, de a német Ubisoft Store-ban rövid ideig látható volt például az egyik gyűjtői szobor.
A Csendes-óceán térségében játszódik a következő Tom Clancy's Ghost Recon? A játék hivatalos bejelentésére még várnunk kell egy picit, de talán már most kiderült, hogy ezúttal hova kalauzol el bennünket a Ubisoft.

Szavazz: szerinted milyen játékot rejt a Ubisoft új profilképe? A kiadó új képe csak egy dolgot jelenthet: hamarosan bejelentenek egy új játékot. De vajon melyiket?
For Honor - fénykarddal a világ ellen A nemzetközi Star Wars-nap alkalmából a Ubisoft fejlesztőcsapata valami egészen különlegessel kedveskedett a For Honor játékosainak. Lézerpallossal, fényfejszével és egyéb világító fegyverekkel csapha...
Kicsi a valószínűsége annak, hogy elkészül a Child of Light 2 Korábban még úgy tűnt, elkészülhet a Ubisoft szerepjátékos elemekkel megbolondított platformerének folytatása, de a jelek szerint azóta változott a helyzet.
Új Ghost Recon játékot jelent be a jövő héten a Ubisoft? A Ghost Recon Wildlands elég nagy sikert aratott, a mai napig frissítik. Nem lepődnénk meg, ha folytatást kapna hamarosan.
Anno 1800 - a sorozat legsikeresebb darabja lett Steamen, pedig ott meg se lehet venni Kizárólag előrendelésben lehetett bezsákolni a Valve platformján a Ubisoft játékát, de ez is elég volt a sikerhez.
Rainbow Six: Siege - a Ubisoft arra kíváncsi, hogy hogyan képzeljük el a játék jövőjét Új TDM mód? Open-world játékmenet? Esetleg egy Rainbow Six: Siege 2? A Ubisoft most a játékosok véleményére kíváncsi.