Megint csúszik a Skull & Bones, kihagyja az E3-at is

A Ubisoft a legutóbbi üzleti jelentésében kitért az online kalózos játékára is. Bár úgy volt, hogy még idén megkapjuk a Skull & Bonest, a játék újra csúszni fog, 2020 áprilisánál korábban ne is számítsunk a premierre.

2019. május 16. 10:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Watch Dogs Legion - több játékfejlesztő szerint a Ubisoft kihasználja a rajongókat Sokaknak nagyon nem tetszik a francia stúdió zenés megoldása, és még a szakmán belül is akadnak olyanok, akik felszólaltak ellene.

A legjobb mobiljátékok a héten Mobiljátékként tért vissza a Ubisoft korábban elhasalt játéka, a The Mighty Quest for Epic Loot.
AC: Odyssey - a Ubisoft lecsap az XP-exploitra Az Assassin's Creed: Odyssey Story Creator módja remek eszköznek bizonyult arra, hogy a játékosok rengeteg tapasztalati pontot szerezzenek pillanatok alatt. A Ubisoft most lakatot tesz erre a kiskapur...

Banra számíthatna azok, akik kihasználták a Rainbow Six Siege chatjét érintő hibát A Ubisoft csak azokat sújtja kitiltással, akik 10 alkalomnál többször éltek vissza az exploittal.
Rainbow Six: Quarantine - már jelentkezhetsz a bétára A Ubisoft még a megjelenés előtt lehetőséget ad majd arra, hogy kipróbálhassuk a játékot.
Just Dance 2020 - ez lesz a Nintendo Wii utolsó játéka Egy korszakot fog lezárni a Ubisoft táncolós szériájának idei része.