Véletlenül 1,7 milliós bort vittek ki az étteremben a vacsorához

2019. május 16. 16:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Ehető poharakat készítettek Orosz tudósok egyszer használatos ehető poharakat készítettek almából. ...
A mesterszakács titkai - hétköznap 13.30 Ajánló - A mesterszakács titkai: hétköznap délután a LiChi TV-n!
Népszava: Önkormányzati irodába költöztettek be vendégmunkásokat Erzsébetvárosban Ahogy nő a munkaerőhiány, egyre gyorsabban kell valahol elhelyezni a vendégmunkásokat.
Ovizsaru - július 28., vasárnap, 18.30 Ajánló - Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Penelope Ann Miller, Pamela Reed, Linda Hunt, Richard Tyson
Ettől frászt kaptak az autósok Tréleren tréler, ráadásul keresztben.
Háromszor kísérelt meg öngyilkosságot a börtönben a terrorizmussal vádolt Hasszán F. Kanállal és lepedővel próbált öngyilkosságot elkövetni a terrorizmussal vádolt Hasszán F. - értesült a hvg.hu. Bár az összes részlet még nem szivárgott ki, információnkat a vádlott ügyvédje megerősítette. Kelen László a hvg.hu-nak azt mondta: védence nincs jól a börtönben.

Top hírek:
Ábel Anita lánya rengeteget nőtt - Luca az édesanyjával strandolt Ábel Anita lánya, Luca augusztusban már 11 éves lesz.
Olaszország-Magyarország 6-7, vb-elődöntős a női pólóválogatott Védekezésével és Gangl kapus zseni védéseivel nyert a csapat. Spanyolország jön a négy között.
Ugyanazt a klímát kötötte vissza a MÁV Szobon, amelyet korábban lekapcsoltatott Szabálytalanságra hivatkoztak, hogy a bakterok miért nem használhatják az egyébként saját pénzükön vett légkondicionáló berendezést.
Angelina Jolie dögös ruhában jelent meg a Comic-Conon - Rég láttuk ilyen szexinek Aszimmetrikus szettben szexiskedett Angelina Jolie a hétvégén.
12 éves nevelt lányát erőszakolta meg egy nevelőszülő Ráadásul két éven keresztül molesztálta a kislányt.
Nosztalgiamenzától a házi vasalt kenyérig Végigkóstoltuk a Művészetek Völgyét, nosztalgiáztunk néha, de nem ettünk olyan jókat.