Véletlenül 1,7 milliós bort vittek ki az étteremben a vacsorához

2019. május 16. 16:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Firefoxot használ? Frissítsen rá, megjött a hipersebességre kapcsolt változat A Mozilla kedden tette elérhetővé a Firefox böngésző 67-es verziószámú változatát, ami 40-80 százalékos gyorsulást ígér a felhasználóknak.
A Huawei-ügy kellős közepén bemutatkozott a Honor 20 Pro csúcsmobil Itt a Honor 20 és a Honor 20 Pro.
24 órával az esküvője előtt szakított a Trónok harca sztárja Az esküvője előtti napon szakított szerelmével a Trónok harca sztárja. Sophie Turner és Joe Jonas május 1-jén kelt egybe hirtelen ötlettől vezérelve Las Vegasban. A színésznő most elárulta: a lagzi előtt nem sokkal kis híján örökre búcsút mondtak egymásnak. Életünk legrosszabb napja volt. Egy pillanatra mindketten berezeltünk, aztán 24 órával később azt mondtuk: áh, nem számít! idézte fel Sophie a Sunday Times-nak.
Feloszlatják a parlamentet Ukrajnában Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta a rendeletet a parlament feloszlatásáról, az előrehozott választásokat pedig július 21-re tűzte ki. A dokumentumban, amely az elnök hivatalos honlapján...
DiCaprio nácikat gyújt fel lángszóróval – itt az új Tarantino-film trailere A Volt egyszer egy Hollywoodot ma este mutatják be Cannes-ban, ez alaklomból pedig itt a film vadiúj előzetese.
Betiltotta az EU az egyszer használatos műanyagokat A döntés most vált véglegessé. 2021-től eltűnnek a műanyag szívószálak, fülpiszkák, tányérok, evőeszközök.

Top hírek:
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Washington felfüggesztette a Huawei-korlátozásokat Ezzel időt adnak a vállalatoknak.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Meghalt Niki Lauda - A Forma-1-es legenda 70 évesen, családja körében hunyt el Hétfőn elhunyt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta.
Terrorcselekmény elkövetése miatt is vádat emeltek a christchurchi merénylő ellen Ez volt a szigetország történetében elkövetett legsúlyosabb tömeggyilkosság.