Miley Cyrus lila hajával debütál a Black Mirror új évada

Különleges szerepben láthatjuk

2019. május 16. 13:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az anyagi gondok után a helyszínt is elvesztette a Woodstock 50 fesztivál Többek között Jay-Z és Miley Cyrus fellépésével emlékeznének a legendás fesztiválra, de egymást érik a csapások.

Miley Cyrus üzent azoknak, akik szerint megérdemelte, hogy megfogdosták Az énekesnő trágár szavakkal védte meg magát a kommentelőkkel szemben, akik szerint csak azt kapta, amire már rászolgált.
Miley Cyrus és Liam Hemsworth olyanok, mint két szuper dögös rocksztár a Saint Laurent bemutatóján Nagyon jól áll nekik ez a look
Miley Cyrus üzent a Barcelonában rátámadó rajongójának Az énekesnőt felháborította az eset, hasonló nem gyakran történik vele.
Vaskos csalódás lett az ötödik Black Mirror A jövő technológiájával riogató sorozatból már csak a közhelyek puffogtatása maradt az ötödik nekifutásra, hiába szerepel benne Miley Cyrus és egy igazi Bosszúálló is.
Miley Cyrus fontos dologra hívja fel a figyelmet tortát nyalva, félmeztelenül Furcsa módja az emberi jogok melletti kampányolásnak.

Sokkoló, mivel népszerűsíti Miley Cyrus az új lemezét Ezt most lehet, hogy túltolta egy kicsit?
Miley Cyrus stílust váltott újra a slágerlistákat ostromolja az énekesnő Aki a megszokott hangzást várja az énekesnőtől, az bizonyára meglepődik majd az új lemezen.
Wow! Megjelent Miley Cyrus új albuma, és nagyon elborult lett Egy teljesen új oldalát mutatja be rajta
Miley Cyrus bizarr vallomást tett Igazából már meg sem fogsz lepődni...
Miley Cyrus bevallotta: kissé túlságosan is élvezi a reptéri motozásokat Rendszeresen zavarba hozza a repterek biztonsági személyzetét Miley Cyrus: az egykori tinisztár ugyanis nem hajlandó levenni az ékszereit még a biztonsági ellenőrzés kedvéért sem, emiatt mindig megmot...
Miley Cyrus megint teljesen kifordult önmagából, jó gusztustalan videókkal népszerűsítit új lemezét Visszatért az őrült Miley?