A magyar színész berúgott a tévéműsor forgatásán - Rém kínos dolgot művelt

Kaszás Géza az egyik legőrültebb berúgós sztoriját vallotta be Kasza Tibornak.

2019. május 16. 19:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Milyen kiegészítő áll a legjobban egy férfinak a fürdőnadrághoz? Döntsük el! Nevetséges vagy menő egy ilyen nagy nyaklánc, egy mintás ing vagy egy bicepszkendő? Mit vegyen fel egy férfi a fecskéhez? Mondja meg ön!
Híres gyerek színészek, akik nem kallódtak el - fotók Mennyit változtak!
Ártatlan viccelődés vagy érzéketlen bunkóság az új babás átverés? videó Megoszlanak a vélemények.
Kisvárosi Klinika - I. 10. rész Az aacheni klinikára egy kisfiú érkezik, aki egy macska miatt esik le egy tetőről, Betty azt gyanítja, hogy más dolog állhat a leesés hátterében. Közben egy másik sérült is érkezik a klinikára, aki hasonló hihetetlen történettel áll elő: a férfi azt állítja, hogy a Nílusban megharapta egy ismeretlen élőlény.
A dolgot súlyosbította, hogy még 18-19 évesen is szűz voltam Olvasónk, Dániel kiskamaszként még kifejezetten népszerű volt a lányok körében, de aztán mintha elvágták volna. Évek kellettek, amíg rájött, mi volt a gond.
Félelemben éli életét a Jóban Rosszban sztárja: Megszállott zaklató tartja rettegésben Filmbe illő történetet osztott meg Nagy Kata, szerencse, hogy nem lett komolyabb baj belőle!

Top hírek:
Céline Dion legidősebb fiából sármos pasi lett - Friss fotókon a 18 éves René-Charles Céline Dion legidősebb fia januárban lett 18 éves.
Piedone Afrikában - Teljes film - Visszanézhető: 2019.07.27-ig Rendező: Steno Szereplők: Bud Spencer, Enzo Cannavale, Werner Pochath, Desmond Thompson, Joe Stewardson
Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait: 322 millió forint volt a tét Néhány perce véget ért a sorsolás. Mutatjuk az e heti nyerőszámokat!
Ámulunk a 47 éves Jaksity Kata bikinis fotóján - A műsorvezető gyönyörű a tengerparton Jaksity Kata gyönyörű a Vietnamból posztolt bikinis képein.
Miért a rossz férfit vonzza magához valaki újra és újra? Nem csak a balszerencse az oka Többek közt a gyermekkori minták és az önértékelési problémák is hozzájárulnak a problémás, káros, boldogtalanságot eredményező kapcsolatokhoz.
Gyurcsányék csalni akartak?  Nyomozás indult a Demokratikus Koalíció ellen, miután egy hangfelvételből kiderült, hogy Varju László meg akarta vesztegetni ellenfelét a tavalyi parlamenti választás előtt. A DK politikusa különféle juttatásokat ígért az egykori MSZP-s Horváth Imrének, ha visszalép Varju javára. De nemcsak íg...