Nem zavartatta magát: melltartó nélkül jelent meg a filmfesztiválon a lengyel modell - fotók

Semmit sem hagyott a szemlélődők képzeletére a 35 éves Anja Rubik, aki a Pain and Glory című film díszbemutatójára majdhogynem felül semmiben érkezett a cannes-i filmfesztiválra. A szépség egyébként az Yves Saint Laurent kreációjában mutatta meg formás idomait a vörös szőnyegen végigvonulva. Mondanunk sem kell: amint megjelent, minden szem - és fényképezőgép-lencse - rá szegeződött.

2019. május 18. 16:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Retteg a volt pasijától Pamela Anderson, testőrt bérelt fel Félti a testi épségét a volt pasijától Pamela Anderson. A szőke ciklon néhány napja az Instagramján számolt be róla: szakított a 18 évvel fiatalabb francia szerelmével, Adil Ramival, mert az régóta hűtlen volt hozzá. Tegnap Anderson új, sokkoló bejegyzést tett közzé: Elhagyom Franciaországot.
Izzad a lábad? Így tartsd frissen cipőidet a nyáron egy teafilterrel Egy blogger elképesztő trükköt eszelt ki arra, hogy ne legyen a lába folyton nyirkos és kellemetlen szagú.
Elképesztő képeket posztol Catherine Zeta-Jones 16 éves lánya! Mutatjuk Nem szólnak rá a szülei.
Kiderült: Ezért balhézik egymással Miley Cyrus és Nicki Minaj Most megtudhatod a teljes sztorit.
Készítettem egy videót, amely megmutatja, hogyan maszturbáltál a képernyő bal oldalán Elég nevetséges szövegű zsarolómaillel támadták be szerkesztőségünket, de az ilyen esetek nem mindig ennyire viccesek. Összeszedtünk néhány alapinformációt a netes zsarolásokról.
Dancs Annamari és párja már készen áll a gyerekvállalásra Nem zárkóznak el a családalapítástól.

Top hírek:
Csak csajozni akart, ezért lépett be a színjátszókörbe napjaink egyik legismertebb színésze A csinos nők miatt lett színész Michael Caine. A kétszeres Oscar-díjas 86 éves színész állítja: annak köszönheti a mesés karrierjét, hogy mindig is a szép nőkön tartotta a szemét. Fiatalon sokat mászkáltunk klubokba, ott figyeltem fel egy csapat szép lányra. Együtt elvonultak valahová. Kiderült, színjátszókör tagjai voltak.
Másképp hatnak a nőkre a gyógyszerek, mint a férfiakra: Ez az oka Durva, melyik nemnél hatnak kevésbé.
Gaál Noémi: Túl vagyok a szakításon Kiheverte zátonyra futott jegyességét Gaál Noémi. S most az is kiderült, hogy Maloveczky Miklóssal már fél éve nem alkotnak egy párt.
Szakított Pamela Anderson, meggyőződése, hogy évek óta csalta őt a szerelme Szörnyetegnek nevezte fiatal fiúját Pamela Anderson. Az 51 éves kebelcsodát felszarvazták, ő pedig világgá kürtölte a fájdalmát az Instagramon. Meggyőződése ugyanis, hogy a nála 18 évvel fiatalabb francia focista, Adil Rami több nővel is megcsalta őt a két év alatt, míg egy párt alkottak. Néhány napja rájöttem: végig kettős életet élt.
Öt egészséges étel, amit éjfél után is bűntudat nélkül fogyaszthatsz el Ezeket bűntudat nélkül nassolhatjuk akár az éjszaka közepén is.
Százezreket költött kokainra egy férfi, majd a metró elé rugdosta az embereket videó Paul Crossley több mint 200 ezer forintnyi fontért vásárolt magának crack kokaint, mielőtt ártatlan embereket rúgott volna az érkező metrókocsik alá Kelet-Londonban. A 47 éves férfi véletlenszerűen választotta ki áldozatait, akiket hátulról támadott meg, és próbálta őket a szerelvények alá lökni. Szerencsére mind a két sértett ép bőrrel megúszta az esztelen támadást.