Végigolvasni is szörnyű, hogy kínozták halálra cellatársai a Vas megyei rabot - 18+

Szó szerint kínhalálra ítéltek cellatársai egy rabot egy Vas megyei börtönben. A férfi végül felmosórongyot hányva, összeverve halt meg, még az azonnal a segítségére siető börtönőrök sem tudták újraéleszteni.

2019. május 19. 3:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Miért hosszabbítja meg az életet a strandolás és a kert? Heti 2 óra már elég egy új kutatás szerint Nemcsak a testedzés oldhatja a stresszt, a természetben töltött idő már önmagában is hatásos.
Akkor is feltartóztathatatlanul dúl a Trapp-Goulart románc, ha közben fotózzák őket Minden idők egyik szexi-romantikus fotósorozata érkezett Míkonoszról: a brazil modell és a német focista akkor is nyalja-falja egymást, ha fotózzák őket.
Tíz fokot esik a hőmérséklet - Zivatar és szélvihar söpör végig az országon A frontérzékenyek most sem lesznek boldogok.
A grapefruit cseppek nem megfelelő alkalmazása életveszélyes lehet Fokozottan figyeljünk fogyasztására.
Jó hír! Ismét teljesen meztelenre vetkőzött Palvin Barbi! 18+ fotó Ilyen hőségben nincs is annál jobb, mint teljesen meztelenre vetkőzött szupermodelleket nézegetni. A mai ajánlatunk: Palvin Barbi, aki a Sports Illustrated kedvéért vált meg ruháitól, hogy egy szál kalapban, némi tengerparti homokkal a testén mutassa meg pucéron magát. Figyelem, az Insta-poszt la...
Dobó Kata és Kovács Patrícia fontos ügy mellé állt - Itt dolgoztak a hétvégén Mindkét színésznő számára fontos az összefogás.

Top hírek:
Csak csajozni akart, ezért lépett be a színjátszókörbe napjaink egyik legismertebb színésze A csinos nők miatt lett színész Michael Caine. A kétszeres Oscar-díjas 86 éves színész állítja: annak köszönheti a mesés karrierjét, hogy mindig is a szép nőkön tartotta a szemét. Fiatalon sokat mászkáltunk klubokba, ott figyeltem fel egy csapat szép lányra. Együtt elvonultak valahová. Kiderült, színjátszókör tagjai voltak.
Másképp hatnak a nőkre a gyógyszerek, mint a férfiakra: Ez az oka Durva, melyik nemnél hatnak kevésbé.
Gaál Noémi: Túl vagyok a szakításon Kiheverte zátonyra futott jegyességét Gaál Noémi. S most az is kiderült, hogy Maloveczky Miklóssal már fél éve nem alkotnak egy párt.
Szakított Pamela Anderson, meggyőződése, hogy évek óta csalta őt a szerelme Szörnyetegnek nevezte fiatal fiúját Pamela Anderson. Az 51 éves kebelcsodát felszarvazták, ő pedig világgá kürtölte a fájdalmát az Instagramon. Meggyőződése ugyanis, hogy a nála 18 évvel fiatalabb francia focista, Adil Rami több nővel is megcsalta őt a két év alatt, míg egy párt alkottak. Néhány napja rájöttem: végig kettős életet élt.
Öt egészséges étel, amit éjfél után is bűntudat nélkül fogyaszthatsz el Ezeket bűntudat nélkül nassolhatjuk akár az éjszaka közepén is.
Százezreket költött kokainra egy férfi, majd a metró elé rugdosta az embereket videó Paul Crossley több mint 200 ezer forintnyi fontért vásárolt magának crack kokaint, mielőtt ártatlan embereket rúgott volna az érkező metrókocsik alá Kelet-Londonban. A 47 éves férfi véletlenszerűen választotta ki áldozatait, akiket hátulról támadott meg, és próbálta őket a szerelvények alá lökni. Szerencsére mind a két sértett ép bőrrel megúszta az esztelen támadást.