Switches portok és stratégiai játékok uralják május második felét

A hónap hátralévő részében sem fogunk unatkozni.

2019. május 19. 13:30

A cikk folytatása...Friss hírek
GreedFall - üdvözlet a járványok sújtotta Serene-ből Bemutatkozott a Focus Home Interactive és a Spiders Games legújabb RPG alkotásának központi helyszíne, Serene kikötővárosa, melynek egykor virágzó gazdaságát a járványok a kilátástalan szegénységbe és pusztulásba taszítottak.
League of Legends - egy profi játékos véletlenül majdnem feladta a meccset JackeyLove és TheShy úgy fognak bevonulni az LPL történelmébe, mint a liga legnagyobb trolljai.
World War Z - az Epic vezetésével túl a 2 millión A Saber Interactive alkotása szinte vírusként terjed a zombis játékok piacán, ezúttal a 2 millió eladásos mérföldkövet lépte át sikeresen. Külön érdekesség, hogy a játék értékesítésében a legsikeresebb platform a PC-s Epic Games Store lett.
A keverőpulton is bázisállomás lesz a Balaton Soundon Az infrastruktúra terheltségi fokát tekintve amúgy is rendkívül hektikus balatoni régiónál a mobilszolgáltatók minden évben igyekeznek a mobilhálózatok kapacitását a tó körül zajló fesztiválok és egyéb, nagyobb tömegeket megmozgató eseményekhez igazítani - ez pedig nem csak a Balatonnál, hanem akár Sopronban vagy a fővárosban is komoly kihívást jelent.
Ingyen kipróbálható a Spider-Man: Far From Home Virtual Reality Experience A PC-re és PlayStation 4-re elérhető program lényegében a jövő héten mozikba kerülő film promóciója, de érdemes lehet kipróbálni.
Aggasztó híre van a kijelző alá épített kamerákról az Oppónak A kínai gyártó bemutatta a világ első kijelző alá épített szelfikameráját, de arra figyelmeztet, hogy ez egyelőre nem készít túl jó minőségű képeket.

Top hírek:
26 perc a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel Az idei E3-on már belenézhettünk a Star Wars Jedi: Fallen Order játékmenetébe, az EA Playen levetített 13 perc azonban csak a teljes demó fele volt. Most végre mi is megnézhetjük a bemutató teljes, kibővített változatát.
Nagyon jó hír a Huawei-nek a Microsofttól és az Inteltől Továbbra is ellátja frissítésekkel mindkét cég a kínai gyártó számítógépeit.
Pókember: Idegenben - közel egy órával rövidebb lesz, mint a Bosszúállók: Végjáték Végre fény derült az új Pókember mozi hivatalos játékidejére. Az biztos, hogy nem lesz indokolatlanul elnyújtva a film.
Kaphatók a Chieftronic tápegységei A Chieftec játékosoknak szánt almárkája 550-től 1050 wattig kínál moduláris kábelezésű modelleket.
HTC Vive Cosmos részletek A következő hetekben a HTC állítólag friss részleteket oszt meg az idei Consumer Electronics Shown leleplezett HTC Vive Cosmosról, amiről egyelőre annyit lehetett tudni, hogy szélesebb réteg számára teszi majd elérhetővé a VR-élményt.
Dugig van hőcsővel az MSI GT76 gamerlaptopja A legtöbb 17,3 hüvelykes gamerlaptop maximum 3-4 hőcsövet használ a hűtéshez, de az MSI GT76-ban 11 darab van, ami tuning szempontjából kedvező.