Ábel Anita kiakadt: bélyeg, ha egy nő elvált!

Ábel Anita szerint még 2019-ben is bélyegnek számít ha egy nő elválik. Főleg, ha ő kezdeményezte a szakítást.    Az elvált nő ma Magyarországon egy szitokszó. Nem kellettél a férjednek, biztos te csináltál valamit. Van egyfajta lemondás felénk, hogy ja, hát elvált nő Ez az empátia teljes hiánya. Ki mond rám ilyen ítéletet? Ki tudja, hogy én milyen élethelyzetben voltam, miért döntöttem így? Vagy miért döntött úgy a másik? Nagyon sok helyről kapom ezt, és nem csak én vagyok így panaszkodott Anita a #Bochkor vasárnap esti adásában, az ATV műsorán.

2019. május 20. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így néz ki ma Sárközi Anita, a 2000-es évek slágerkirálynője - Fotók A csinos énekesnő már 50 is elmúlt, de ezt nem mondaná meg róla senki.

Ábel Anita kamaszként egy szatírnak: Ezt azért nem mutogatnám És kiderült, miért kisebb Hadas Kriszta egyik szeme.
Áder János felesége kastélylátogatásra vitte a diplomaták házastársait Herczegh Anita, az államfő felesége egész napos kiránduláson látta vendégül a Magyarországra akkreditált misszióvezetők feleségeit, férjeit.
4 fontos dolog, amit kerülj el egy párkapcsolatban Párkapcsolati szakértőnk, Kozma Anita elmondja, milyen viselkedésmódokat érdemes elhagyni, ha kiegyensúlyozott párkapcsolatban szeretnél élni.
A TV2 műsorvezetője narancsbőrösen is vállalta fehérneműs fotóját Köböl Anita nem titkolja, neki is narancsbőrös a combja.
Gratulálunk: érkezik a baba Homonnay Zsoltéknál Micsoda hír: a Budapesti Operettszínház művésze, a 48 éves Homonnay Zsolt hamarosan ismét apuka lesz. Párja, a táncművész Földesi Anita ugyanis babát vár - tudta meg a Ripost. A hír igaz, valóban g...

Király Viktor: Kezem, lábam remegett a lánykéréstől Még a hányinger is rátört az izgalomtól, hogy mit válaszol majd Anita. Na de mit is mondhatott volna a római Trevi kútnál előtte térdelő énekesnek, mint hogy: igen.
Király Viktor és barátnője eljegyezék egymást Rómában A Trevi-kútnál mondott igent Virág Anita, amitől Király Viktor a világ legboldogabb férfija lett.
Áder templomában megmondták, kire ne szavazzanak az EP-választáson A templomban ott volt Áder és felesége, Herczegh Anita is, akik a mise után a Zugligeti Általános Iskolába indultak szavazni.
A G7 kiszámolta, mennyit nyert Magyarország az áfacsalások visszaszorításával Hét év alatt 524 milliárd forint nyeresége volt a költségvetésnek.
Belehúztak a magyar csapatok a lehetséges ellenfeleknél A Ferencváros a Ludogoretssel, a Crvena zvezdával vagy az Aik-val játszhat. A Debrecen a Steauát, a Fehérvár a Rózsahegyet, a Honvéd pedig a Zalgiris Vilniust vagy az Olimpija Ljubljaná...
Ha fura konvojokat látsz az utakon, ne lepődj meg! Ez az oka Hadgyakorlatok lesznek Magyarországon.