A chipgyártók sem szállítanak a Huaweinek

A Qualcomm, az Intel, a Broadcom és az Infineon is felfüggesztette a Huawei felé a teljesítéseket.

2019. május 20. 9:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Már a Huawei is durva visszaesésre készül A Huawei 40-60 milliós visszaesést várt a globális piacon, és bár zöld utat kapott a Google-től a Honor 20 Pro, lehet, hogy kivonják a forgalomból a készüléket.

Állítólag beindult az Intel és a Qualcomm a Huawei-embargó ellen Kétélű fegyver a Huawei ellen hirdetett bojkott, az érintett amerikai cégek is rosszul jöhetnek ki belőle. Érthető, ha egymás után próbálják meggyőzni a kormányzatot az intézkedések mérsékléséről.
Orosz rendszert is tesztel a Huawei az Android leváltására A jelentések szerint az Android leváltására egy orosz operációs rendszert is tesztel a Huawei, és a gyártás egy része is Oroszországba költözhet.
Októberben startolhat a Huawei Androidnál is gyorsabb HongMeng rendszere Októberben már HongMeng OS-t futtató eszközök is lesznek a piacon, de a Mate 30-ra senki ne számítson.
A Huawei elhalasztotta a Mate X megjelenését Tovább tesztelik a hajlítható kijelzős okostelefont.
Összekötötték az MTA százéves távcsövét egy Huawei P30 Próval íme az eredmény A Huawei az MTA Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetével közösen mutatta be, hogyan lehet ötvözni az okostelefon kameráját professzionális csillagászati technológiával.

És az megvan, hogy a Huawei hirdetést csinált a telefonjai zárolt képernyőjéből? Azt is megmutatjuk, hogyan lehet ezt kikapcsolni.
Jó hírek a Huawei-ről Megnégyszerezte hordozható okoseszköz-eladását a Huawei. Az IDC piackutató intézet legfrissebb jelentése szerint a vállalat 2018 első negyedévéhez képest 282,2 százalékos éves növekedést tudhat magáén...
Google: veszélyeztetheti USA-t a Huawei kitiltása Az amerikai vállalat próbálja meggyőzni Trumpot, hogy a kínai gyártó tovább működtethesse az Androidot a készülékein.
Ez lenne a Huawei Ark OS rendszere? Szabadalmi bejelentéshez mellékelt képernyőképek kerültek elő, amelyek állítólag az Android leváltására írt Huawei rendszert ábrázolhatják.
Tőzsdei összeomlás és a Huawei sztori - Videó A mostani tőzsdei visszaesést Trump kereskedelmi háborújának újabb fejezete hozta el, bár egy masszív négy hónapos hegymenet után ez amúgy is aktuális volt. A kisbefektetőkben erős hajlam bujkál,...
Újabb csapás: a Facebook is alávág a Huawei-nek Csatlakozott a többi amerikai óriáscéghez a világ legnagyobb közösségi szolgáltatása.