Elhunyt az Oscar-díjas magyar filmes

Halálhírét a fia jelentette be.

2019. május 24. 7:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csúnyácska kislányból három Oscar-díjas színésznő: Meryl Streep 70 éves Június 22-én ünnepli születésnapját a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep.

Tízéves lány hódította meg a sziklacsúcsot, ami az Oscar-díjas filmben vált híressé Selah Schneiter a legfiatalabb mászó, aki megmászta a kaliforniai El Capitant.
Zeffirellitől búcsúztak a firenzeiek A kétszeres Oscar-díjas filmrendezőt a firenzei Porte Sante temetőben helyezték örök nyugalomra.
Dereck Chisora vs. Artur Szpilka július 20-án Londonban, a Dillian Whyte vs. Oscar Rivas küzdelemmel fémjelzett gálán bokszol legközelebb a nehézsúly egykori fenegyereke, Dereck Chisora. Az idősödő brit ökölvívó ellenfele Artur Szpilka lesz, aki ...
Meghalt Sylvia Miles, az Éjféli cowboy Oscar-jelölt színésznője Miles első nagy szerepét John Schlesinger 1969-es Éjféli cowboy című filmjében alakította, Jon Voight és Dustin Hoffman oldalán.
Valdez továbbra is a trónon Megőrizte veretlenségét, így egyben tovább birtokolja a WBO szervezet pehelysúlyú, azaz 126 fontos világbajnoki címét Oscar Valdez. A 28 éves mexikói öklözőre ezúttal Jason Sanchez személyében

Valdez és Sanchez mérlegre állt A magyar idő szerint vasárnap hajnali renoi gálán teszi kockára WBO pehelysúlyú világbajnoki címét Oscar Valdez, a veretlen mexikói öklöző ellenfele pedig Jason Sanchez lesz. A pénteki mérlegelést Val...
A vörös teknős és a Pappa Pia rendezője is Kecskemétre jön Az Oscar-díjas Michaël Dudok de Wit és Csupó Gábor ellátogat a KAFF-ra, ahol Jankovics Marcell az egymilliárdos Toldi rajzfilmről beszél.
Halle Berry berúgott az Oscar-díja átvétele után Mondjuk, talán meg lehet érteni.
Júliustól forog Woody Allen új filmje A romantikus vígjáték címe egyelőre nem ismert, de azt már tudni, hogy a főszerepet az Oscar-díjas Christoph Waltz kapta meg.
David Lynch Oscar-életműdíjat kap Az életműdíjat olyan művészek kapják, akik munkásságukkal jelentősen hozzájárultak a filmiparhoz, ám eddig nem kaptak Oscar-díjat.
Már kijárt neki: életműdíjat kap Jane Fonda Életműdíjat kap Jane Fonda, a BAFTA-gálán jutalmazzák majd októberben a hat évtizede tartó karrierjét. A 81 éves, jelenleg is aktív színésznő tevékenykedett már aktivistaként, íróként, de még fitneszg...