Megújította az Android-licencét a Samsung

Stabil együttműködésre hivatkozva állapodott meg a Google-lel a Samsung, de erős kapcsolatról beszélt az LG is.

2019. május 24. 14:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kavarás a Huaweinél: most azt mondják, mégsem váltja az Androidot a HongMeng Meglepték a tech-világot a Huawei-elnök szavai, ugyanis kiderült, a mostanság oly sokat emlegetett HongMenget egyelőre mégsem az Android kiváltására szánják.

Ha ez igaz, elég szép telefon lesz a Note10 képek Hivatalosnak tűnő termékfotókon tűnt fel a Samsung augusztusban érkező mobilja, az érintőceruzás Note10.
Ezt tudja majd a Samsung Galaxy Tab S6 Előkerültek a specifikációk: úgy néz ki, hogy dupla kamerát és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót is hoz a következő Samsung csúcstablet.
Itt az első fotó a megjavított Samsung Galaxy Foldról Valaki Új-Delhiben, az egyik metrókocsiban szúrta ki, hogy egy teszter a Galaxy Foldot tartja a kezében.
Kiadta, majd visszahívta az Android Q ötös bétáját a Google Megérkezett a rendszer legújabb bétája, telepítési problémák miatt azonban a Google átmenetileg leállította a terjesztését.
Kérdéses az egyik legjobb Samsung telefon jövője A Note széria egyik legvonzóbb előnye egyben visszahúzó erő is.

Sokat sejtető videót tett közzé a Samsung a Galaxy Note10-ről Twitterre posztolt videót a Samsung az augusztusban érkező Galaxy Note10-ről, aminek már (viszonyítva) a méretét is látni.
Az Apple Watch legirigyeltebb funkcióit kaphatja meg a Samsung okosórája Új, az egészséggel kapcsolatos funkciókkal is felruházhatja a Samsung hamarosan megjelenő Galaxy Watch Active 2 okosóráját. Olyanokkal, amelyek eddig csak az Apple okosóráját jellemezték.
A Huawei alapítója az Android-rivális HongMeng rendszerről A sikerhez szükség lesz egy jó alkalmazás ökoszisztémára, amelynek felépítése éveket vesz igénybe.
Újabb borús negyedév a Samsungtól Újabb rendkívül gyenge negyedévről számolt be a Samsung.
Nekimentek az ausztrálok a Samsungnak Az ausztrál fogyasztóvédelmi hivatal szerint a Samsung félreérthető módon mutatja be a Galaxy telefonok vízállóságát, a hatóság ezért eljárást indított a dél-koreai gyártó ellen.
Létrejön az AirDrop hasonmása az Android számára Az új technológia az AirDrop-hoz hasonlóan működik, azzal a különbséggel, hogy a fájlátvitelhez Wi-Fi-t és Bluetooth-t is használ, internet kapcsolat nélkül.