Super Mario Maker 2 - két hiányossága biztosan lesz

Egy hónap múlva kerül boltokba a Super Mario Maker 2, és ahogy a Nintendo egyre többet mutogatja a játékot, a hiányosságaira is fény derül szép lassan. Két dolog miatt aggódnak most a rajongók.

2019. május 29. 16:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Brit toplista: ismét a csúcson a Super Mario Maker 2 Szinte alig változott valamit az elmúlt hét során a brit játékeladási toplista; az első négy sorrendje teljes mértékben változatlan, az ötödik pozíciót viszont sikerült elcsípnie a Dragon Quest Builde...

Super Mario Maker 2 - már most több mint 2 millió pálya készült A játék alig több mint egy hete jelent meg, de a játékosok azonnal szabadjára engedték kreativitásukat.
Crash továbbra sem tudta visszaelőzni Mariót Második hete vezeti a Super Mario Maker 2 a brit játékeladási toplistát.
A Crash Team Racing uralta a globális eladásokat A Gameindustry.biz oldal összegzése szerint a Crash Team Racing Nitro-Fueled uralta a globális eladásokat is, míg a dobogó második fokára a Super Mario Maker folytatása fért fel, igaz, esetében nem is...
Egy fiatal játékos összerakta a Super Mario Maker 2-t a PS4-es LittleBigPlanet 3-ban A zseniális rajongói projektnek hála többé-kevésbé már a Sony masináján is elérhető a Nintendo alkotása.
Brit toplista: tarolt a Super Mario Maker 2 A Nintendo játékai az elmúlt időszakban rendszeresen remek rajtot tudhattak maguk mögött, ezúttal a Super Mario Maker 2 szerezte meg könnyedén az első helyet. Ugyanakkor több új befutó is képes volt b...

Super Mario Maker 2 - Megérkeztek az első értékelések Alig egy nap múlva végre érkezik a folytatás, amely az eddigi visszajelzések alapján sokkal jobb lett mint az első rész.
Ősszel jön a Super Monkey Ball: Banana Blitz HD Az új kiadás a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re érkezik.
Nintendo Switchre is megjelenik a Resident Evil 5 és 6 Néhány hónap múlva a hibrid konzolon is élvezhetjük a két túlélő horrort.
A Valve-et annyira lenyűgözte aGoldenEye-t, hogy átdolgozták miatta a Half-Life-ot A Half-Life fejlesztői kipróbálták Nintendo 64-es játékot, aztán a saját játékukban is alkalmazták az ott látott trükköket.
Rövid előzetesen a Pokémon Sword & Shield Odébb van még a Pokémon Sword & Shield megjelenése, a Nintendo és a The Pokémon Company mégis kidobta a játék első japán tévéreklámját, ami hangulatos kedvcsinálónak sem utolsó.
Idén biztosan nem kap ráncfelvarrást a Switch Most, hogy a Nintendo Switch Lite bemutatkozott, adja magát a kérdés, hogy megkaphatjuk-e idén a Switch korábban szintén pletykált "Pro-kiadását" is. A Nintendo of America elnöke, Doug Bowser lehűtött...